Český psychologický horor Someday You’ll Return klade důraz na reálný svět
Someday You'll Return Novinka Český psychologický horor Someday You’ll Return klade důraz na reálný svět

Český psychologický horor Someday You’ll Return klade důraz na reálný svět

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V moravských lezích budeme hledat zmizelou dceru. Při pátrání odhalíme tajemství, která měla zůstat pohřbena.

Reklama

Někdy v průběhu příštího roku na počítače (s českými titulky, potvrzeny na Steamu) vyjde zajímavý psychologický horor Someday You’ll Return, který později dorazí i na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Nezávislé brněnské studio CBE Software zavede hráče hluboko do moravských lesů, kde v kůži Daniela budou pátrat po své zmizelé dceři. Ta často utíká, ale tentokrát Daniel cítí, že něco není v pořádku a rozhodne se svého milovaného potomka najít za každou cenu. Pátrání po dceři zavede Daniela hluboko do starých moravských lesů, kde odhalí tajemství, která měla zůstat pohřbena. Hlavní hrdina se do těchto míst nechtěl nikdy vrátit, ale musí. Při svém nelehkém dobrodružství se setká s podivnými lidmi. Možná mu pomohou pochopit, proč dcera tak často utíká z domu.

Velkou roli při hraní bude hrát příběh. Tvůrci nechtějí vytvořit obyčejný “walking simulator”. Plánují celou řadu in-game mechanik, které hráčům umožní vytvářet a opravovat různé věci, sbírat přírodní ingredience a používat lektvary k překonání unikátních výzev. Při tom nebude chybět interakce s prostředím (lezení na zdi, využívání životního prostředí), smartphone s GPS, baterkou, SMS a telefonováním, hledání stop a karma, jež ovlivní konec hry. Zároveň se bude střídat den a noc.

Autoři se snaží zachytit atmosféru české přírody a hodlají nabídnout virtuální mapu známých míst, která navštívíte ve hře. Pomocí QR kódů si můžete mapu naskenovat do mobilu a podívat se do těchto míst i v reálném světě. Důraz na detaily je nám prezentován na nových obrázcích. Vše, co na nich vidíte, se nachází v České republice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama