Last Holiday Novinka Český simulátor Last Holiday v premiérové ukázce

Český simulátor Last Holiday v premiérové ukázce

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC

Poslechněte si český dabing.

Reklama

Vývojáři z českého týmu Boomer Games zveřejnili první teaser trailer ze svého připravovaného simulátoru české vesnice s názvem Last Holiday. V minutu a půl dlouhé ukázce můžete kromě audiovizuální stránky zhodnotit také český dabing, kterým se hra pochlubí.

„Když se začalo mluvit o vytvoření prvního traileru pro Last Holiday, létalo na meetingu spoustu skvělých nápadů. Od hraného divadla, schování VHS kazety s trailerem někde ve Bžanech, až po zveřejnění starých videí našeho dětství. Nakonec se teda vše sjednotilo na klasické ukázce a představujeme poprvé a exkluzivně ingame teaser. Pro pořádek taky říkáme: to, co se líbí, je finální. To co ne, je teprve WIP nebo tomu nerozumíte a my to stejně změníme až po early accesu,“ komentují vznik premiérové ukázky vývojáři.

Vývoj Last Holiday můžete až do 31. ledna podpořit na Startovači, kde už se autorům podařilo vybrat 250 tisíc korun. Finální verze by se měla pochlubit příběhem, vedlejšími misemi, survival mechanikami, dopravními prostředky nebo systémem vydělávání peněz.

Nejprve ale Last Holiday čeká vydání v programu předběžného přístupu na Steamu, kde si tento vesnický simulátor můžete již nyní přidat do seznamu přání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama