Last Holiday Novinka Český vesnický „simulátor“ Last Holiday obdržel datum vydání

Český vesnický „simulátor“ Last Holiday obdržel datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Podívejte se na novou ukázku s českým dabingem.

Reklama

Vývojáři z českého nezávislého studia Boomer Games zveřejnili prostřednictvím výše přiložené ukázky datum vydání hry Last Holiday. Tento na humoru postavený „simulátor“ české vesnice na sebe poprvé upozornil úspěšnou crowdfundingovou kampaní na Startovači, kde autoři vybrali přes 340 tisíc korun.

Hra vás vezme do severočeské vesnice o prázdninách roku 2000, kde se jakožto mladík, kterého rodiče po neúspěšné maturitě vyhodili z domu, musíte postarat sám o sebe. Tuzemské reálie doprovodí český dabing, na kterém se podílely známé tváře jako Petr Rychlý nebo Jakub Prachař. Last Holiday vyjde v předběžném přístupu na Steamu 18. května.

„V traileru jde vidět ledacos. Od popíjení Zlatochcanek, kouření cigárek, prozkoumávání Bžan až po sestavování tráboše... Co víc si přát od oddychové hry, která nikoho nechce naštvat a rozhodně bude hráče vodit za ruku po celou dobu hry. Pro celý tým je toto jen prvním krokem hry Last Holiday a po vydání early accesu samozřejmě plánujeme spoustu bombastických věciček a způsobů, jak komunitu dostat do varu. Do vydání EA budeme samozřejmě i zveřejňovat další novinky, které přiblíží zbytek aspektů hry, takže nezapomeňte sledovat naše sociální sítě,“ uvádí k nově zveřejněnému traileru a datu vydání autoři.

Český vesnický „simulátor“ Last Holiday obdržel datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama