Čeština do pěti epizod Life is Strange s korekturou
Life is Strange Novinka Čeština do pěti epizod Life is Strange s korekturou

Čeština do pěti epizod Life is Strange s korekturou

Michal Burian

Michal Burian

30

Už je dostupná, máme pro vás link, kde si ji stáhnete.

Reklama

Nedávno vyšla limitovaná edice adventury Life is Strange, která obsahuje všech pět epizod. Pokud neumíte anglicky nebo německy a chcete hru s českými titulky, tak skupina RPGčeštiny (skupina na Facebooku) postupně přeložila všech pět epizod. Díky našemu obchodu Xzone.cz navíc mohla proběhnout profesionální korektura. Tu udělala Tereza Nováková, která s Markem spolupracovala například na knize Zaklínač a jeho svět.

Češtinu do Life is Strange s kompletní korekturou si může každý stáhnout zde. Překlad režisérských komentářů bude od začátku února na jeden měsíc dostupný pouze ze zákaznické sekce Xzone pro ty, kteří si hru koupili.

Překlad vedl matador Marek Tvrdý, který pro tuto lokalizaci postavil zcela nový tým, ve kterém se objevilo pár jeho dlouholetých spolupracovníků, ale hlavně hromada nováčků. A nejvýznačnějším z nich je Martin Filip, který přeložil více než polovinu všech textů a je jediným překladatelem epizod 4 a 5.

„Pokud máte Avast, pak nastavte pro soubor výjimku. Jako obvykle mu několik dní po vydání soubor nechutná, než si ho pořádně ošahá a schválí v nějaké databázi,“ upozorňuje Marek Tvrdý.

„Pokud naleznete chybu, dejte nám o ní vědět na mail LifeIsStrange@rpgcestiny.cz.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama