Cestou necestou na E3 2011: Saints Row 3
Speciály Saints Row Článek Cestou necestou na E3 2011: Saints Row 3

Cestou necestou na E3 2011: Saints Row 3

Daniel Kremser

Daniel Kremser

12

Další mini-předvoj před zlatým hřebem roku je zde! Co si na letošní E3 chystá Saints Row a jaké zbraně vytasí v konkurenčním boji s GTA?

Reklama

Na oznámení nástupce Saints Row čekali fanoušci opravdu dlouho. Nyní se v nedávné době dočkali, ovšem vypuštěných informací je prozatím žalostně málo. V podstatě se dá operovat pouze s informacemi z amerického Game Informeru, které rozhodně zas tak moc štědré nebyly. Ale co naděláme, darovanému koni se přece na zuby nehledí.

Co zatím víme

Třetí Saints Row si na první pohled na nic nehraje. Zase se bude jednat o gangsterskou akci plnou frenetických přestřelek, automobilových honiček a samozřejmě i dosti peprných výrazů. Avšak přesně to samé nabízí i konkurenční GTA, takže kde je sakra ten rozdíl? Je to především o míře humoru a opravu velké nadsázce, která je této sérii naprosto vlastní.

Druhou charakteristickou vlastností pak je tvorba postavy, a že není jen tak ledajaká! Zde se vyřádí opravdu každý a ani sebevětší šílenost není problémem. Rozpitváváme to zde, protože třetí díl by údajně měl editor přinést ještě před vydáním samotné hry.

Stejně jako herní náplň je i příběh ryze klasický. Chopíme se role belgického gangstera Philippa Lorena a hezky na férovku si to rozdáme hned s trojící nepřátelských gangů. Samozřejmostí je pěkná řádka mrtvol a nespočet explozí. Prostě ani Snyder by se za zdejší podívanou nemusel stydět.

Jak tedy sami vidíte, moc toho prozatím není. Alespoň máme zase o důvod navíc, proč se na červnovou E3 těšit o trochu více.

Debutový trailer a drobet šílenosti

Z videoobsahu jsme měli prozatím možnost vidět jen debutový trailer, který je správně praštěný a šílený. Zkrátka tak, jak to máme u série rádi. Pokud se ona šílenost ve správné míře dostane i do třetího dílu, máme se nač těšit.

Co očekávat na E3?

Především by bodlo datum vydání. Tápaní ve vodách neznáma není nic moc příjemného nejen pro nás, ale určitě i pro vás. Naštěstí se dá předpokládat velkolepé oznámení rovnou na konferenci. Jedná se totiž o tak důležitý titul, že něco takového by si THQ nechalo jen těžko ujít.

Mimo to ovšem všichni čekáme i na nějaké hmatatelné údaje přímo ze hry. Tedy na nějaké to gameplay video nebo pořádné screeny. Dá se očekávat předvedení demoverze, kterou měla k dispozici již sajta Game Informeru. Možná se dočkáme nějaké rozšířené verze, jež bude obsahovat jak singleplayer, tak i co-op.

Přesto věříme především v pořádnou a stylovou ukázku hry jednoho hráče, co-op je přeci jen prozatím tak trochu okrajovou záležitostí. A pokud na ní nedojde? No to je přece jednoduché, prostě si pro ni dojedeme přímo do Illinois a hezky ve stylu Saints Row si ji vezmeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama