Volition se přesune pod Gearbox
Saints Row Novinka Volition se přesune pod Gearbox

Volition se přesune pod Gearbox

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Interní přesun týmu je reakcí na neúspěch Saints Row.

Reklama

Studio Volition čeká změna v interních strukturách kolosu Embracer. Oznámil to šéf společnosti Lars Wingefors s tím, že ke kroku vedlo přijetí rebootu série Saints Row z letošního srpna. Volition opustí skupinu Plaion (dříve Koch Media) a nově se stane součástí Gearbox Entertainment.

„Gearbox disponuje všemi nástroji, včetně zkušeného manažerského týmu v USA, aby umožnil společnosti Volition dosáhnout v budoucnu úspěchu,“ vysvětluje Wingefors, „jedná se o první interní převod velkého studia mezi jednotlivými skupinami, ale nemusí být nutně poslední.“

Za hlavní důvod označil Wingefors přijetí hry hlavně v rámci fanouškovské základny, kterou zanechal rozpolcenou. Naopak finančně si titul nevedl nikterak zle, splnit měl očekávání společnosti.

Vývojáři z Volition každopádně na Saints Row nezapomněli a hru zásobují novými opravami i obsahem. Zatím poslední patch dorazil tuto středu a přináší více než 200 oprav rozličných bugů, upgradů stability a dalších úprav týkajících se například kooperace. V rozsáhlé podpoře navíc plánují pokračovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama