Cestou necestou na E3 2011: Uncharted 3
Speciály Uncharted 3: Drake’s Deception Článek Cestou necestou na E3 2011: Uncharted 3

Cestou necestou na E3 2011: Uncharted 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Výstava E3 se pomalu ale jistě blíží a my pokračujeme v našem seriálu očekávání. Dnes tu pro vás máme Uncharted 3: Drake’s Deception.

Reklama

Netřeba dodávat, že patří třetí díl Nathanovy poutě mezi nejočekávanější hry roku a mnozí chtějí vidět konečně pořádné záběry z hraní. Titul se nám od svého oznámení představil měrou vrchovatou, nad některými aspekty hry však stále stojí otazníky a my bychom se rádi dozvěděli pár chutných detailů.

Co zatím víme

Příběh se točí kolem bájné Atlantidy Písků – mýtického města v Arábii plného zlata, které bylo pohlceno pouští. Nathan Drake a Victor Sullivan jej s úsilím hledají, nejsou v tom však sami. Na město má také zálusk žena v černém – Katherine Marlowe, vůdkyně pradávné sekty.

Stejně jako v předchozích dílech nás vezme putování ústřední dvojice přes celou zeměkouli a z toho mála, co bylo možné vidět, jsme nadšeni. Měnící se prostředí, přizpůsobivá umělá inteligence a skvělý humor jsou ty správné ingredience filmů s Indiana Jonesem, tudíž i s Nathanem.

Útěk z hořícího sídla

Uncharted 3 se nám naštěstí představil ve videích podstatně více, než Mass Effect 3 a my tak můžeme již ledacos vytušit. Především to, že se opět dočkáme skvěle postavených, i když hustě naskriptovaných, situací, akčního tempa a nádherného grafického pozlátka, které je u série tak nějak standardem. Měli jsme možnost vidět i část multiplayeru, který láká novými módy, postavami a možností slušných úprav, což nám jako doplněk bohatě stačí.

Co očekávat na E3?

Sony potvrdilo, že bude na výstavě demonstrovat jak singleplayer, tak multiplayer a odhalí chutné novinky z příběhu, takže se máme na co těšit. Nás především zajímají úrovně v poušti (kde se má odehrávat více jak 50% hry), protože se jedná o klíčový prvek třetího dílu. Rádi bychom viděli nějaké ty honičky, přestřelky v poušti ale také nebudou na škodu.

Multiplayer se nám otevřel relativně široce, možná se ale dočkáme nějakých nových map a především se nemůžeme dočkat ukázky některých kooperativních misí, které Naughty Dog sliboval.

A nebyl by to Uncharted, kdyby se do příběhu nevmísil milostný konflikt a lehké flirtování, takže kromě Eleny očekáváme příchod nějaké sličné kočky. Jen nám ukažte krátké sukně a budeme štěstím bez sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama