Cestu vládce říše Hunů v Total War budeme sledovat v únoru
Total War: Attila Novinka Cestu vládce říše Hunů v Total War budeme sledovat v únoru

Cestu vládce říše Hunů v Total War budeme sledovat v únoru

Michal Burian

Michal Burian

10

Strategie Total War: Attila dostala finální datum vydání.

Reklama

Společnost Sega dnes oznámila, že strategie Total War: Attila vyjde 17. února nadcházejícího roku pro PC. Studio Creative Assembly slibuje hráčům, že v novém díle budou sledovat cestu vládce říše Hunů, který toužil po ovládnutí celé Evropy. Zajímavé na tom je, že nikdo pořádně neví, jak Attila vypadal, vývojáři tak zapojili vlastní fantazii a vymysleli vlastního hrdinu, který se bude snažit ovládnout Evropu.

Pokud si hru předobjednáte, v den vydání obdržíte první dodatečný balíček se třemi severskými frakcemi: Danes, Jutes a Geats. Severské vojenské frakce mají vlastní pozemní a námořní jednotky, mise a pochopitelně i kulturu. Zvlášť se bude DLC prodávat za 7,49 euro.

Hra má představit nové mechanismy hratelnosti, které se přidávají k mnohočetným tahovým a realtimovým systémům série Total War. Svět kolem vás potemní, když na vaši vlast sestoupí Attilova vojska, protože vám půjde o holé přežití.

„Díky hře Total War: ATTILA vytvoříme hru, která vyzve a uchvátí fanoušky série Total War,“ řekl Janos Gaspar, vedoucí projektu ATTILA. „Znovu uvedeme některé prvky, které si fanoušci žádali, například rodokmeny a stromy schopností, a vylepšíme mnohé základní aspekty série Total War, které jsou pro ně důležité. Ale abychom tomuto období opravdu vdechli život, stavíme na základech s mnoha novými strategickými prvky, jako třeba s pokročilými pouličními boji, civilisty, naprostou zkázou osad a dynamickým ohněm, který se může kvůli střetu vojsk rozšířit po městě. Chceme, aby se hráči ocitli na hranici svých schopností, aby překonali nevlídné šance a aby si užívali každou minutu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama