Chcete další mapu v betě Battlefieldu 1? Řekněte si o ní!
Battlefield 1 Novinka Chcete další mapu v betě Battlefieldu 1? Řekněte si o ní!

Chcete další mapu v betě Battlefieldu 1? Řekněte si o ní!

Michal Burian

Michal Burian

34

Hráče přestala vyprahlá poušť bavit.

Reklama

Ve čtvrtek jsme vás informovali, že společnost Electronic Arts nemá v plánu do právě probíhající bety Battlefieldu 1 přidat novou mapu. To se ale možná změní. Komunitní manažer na oficiálním Twitteru v poslední době zaznamenal mnoho dotazů. Na jeden z takových nakonec odpověděl, že pokud touží někdo po další mapě, tak si o ní má napsat na fórum Battlefieldu 1.

Na diskuzním fóru v současné době naleznete dva příspěvky týkající se nové mapy. Hráči se shodují, že novou mapu chtějí. Jeden z nich vhodně poznamenal, že přidání nové mapy by mohlo odhalit případné chyby a bugy v mapě. Tak uvidíme, zda vývojáři jejich prosbu vyslyší a přidají další mapu.

Veřejná beta Battlefieldu 1 probíhá na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. V testech se zapojíte do bojů na sluncem sežehnutém bojišti výhodně od El-Jifaru v Sinajské poušti. Vyzkoušíte si, jaké to je, hnát se přes písečné duny do útoku v sedle koně, bojovat v úzkých uličkách vesnice Bir el Mazar nebo se zapojit do stíhacích soubojů nad majestátními útesy. Když se začnou hroutit poslední naděje, dorazí na místo posily v podobě válečného obra – pouštním pískem se na bojiště přiřítí smrtící obrněný vlak.

Otázkou je, zda autoři stihnou přidat další mapu, beta má totiž skončit 8. září.

Popisek pěti představených map

V současné době víme o pěti multiplayerových mapách, které budou v plné verzi Battlefieldu 1. Přesný počet, který bude v plné verzi, v současné době nevíme. Seznamte se s těmi, o kterých víme:

St. Quentin Scar: Masivní bitva na válkou zjizvených bojištích severní Francie. Německá armáda v průběhu rozsáhlé ofenzívy vynaloží veškeré dostupné prostředky na prolomení britských linií. Připravte se na průchod zákopy v oblasti St. Quentin, kde vás čekají boje zkázonosných rozměrů. Buďte první vojákem, který překoná opevněné linie a zahájí útok na válkou prozatím nedotčenou vesnici Travecy.

Sinajská poušť: Rozpoutejte totální válku na vyprahlém bojišti Sinajské pouště východně od Al-Jafaru. Ať už se pustíte do přestřelek v uličkách vesnice Bir el Mazar nebo do stíhacích soubojů nad majestátními útesy, budete muset do svých taktických kalkulací zahrnout i velké písečné duny. Když budete přicházet o poslední naději, dorazí na místo posily v podobě válečného obra – pouštím pískem se na bojiště přiřítí smrtící obrněný vlak.

Amiens: Ničivý střet uprostřed majestátního města. Bojujte na ulicích a náměstích francouzského Amiensu v průběhu německé jarní ofenzivy. V zasypaných uličkách, u soudní budovy a v okolí mostů a železniční trati se budou odehrávat tvrdé boje mezi britskými a německými jednotkami o ovládnutí středu města.

Monte Grappa: Zúčastněte se jedné z posledních bitev, které se odehrávaly pod vrcholky alpského předhůří. Boje vysoko mezi oblaky o získání kontroly nad horskými pevnostmi jsou výzvou i pro ty nejhouževnatější z vojáků. K zastavení nepřátel, postupujících zvolna po horském svahu, můžete využít obrovská pevnostní děla. V průběhu zuřivých bojů se zdá, že má rakousko-uherská armáda navrch, ale italské jednotky jsou odhodlány se nevzdat, dokud nedobydou zpátky, co je jejich.

Empire’s Edge: U jaderského pobřeží se odehrává lítá bitva na život a na smrt o ovládnutí důležitého území. Skalnaté, dobře opevněné břehy se stanou bojištěm, na kterém se císařství brání obležení. Vlny a bitevní lodě neustávají v náporu na italské pobřeží a kdysi půvabná středomořská vesnice je mechanizovanou válkou změněna k nepoznání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama