Chystá Microsoft oznámit 2TB model Xboxu One?
Novinka Chystá Microsoft oznámit 2TB model Xboxu One?

Chystá Microsoft oznámit 2TB model Xboxu One?

Michal Burian

Michal Burian

16

Neohlášený model konzole by mohl vyjít tento rok. Bude zítra oznámen?

Reklama

Nedávno se objevily nepotvrzené zprávy, že Microsoft chystá dvě nové verze konzole Xbox One. První má být oznámena již zítra k večeru v rámci tiskové konference na E3 v Los Angeles a má se jednat o tenčí model stávajícího Xboxu One, zatímco ta druhá verze má být mnohem výkonnější, ale dočkat se máme až v příštím roce (více čtěte zde).

V interní databázi obchodního řetězce GameStop se měl objevit nový model Xboxu One s harddiskem o velikosti 2TB. Cena má být 449 dolarů (v přepočtu 10 776 Kč) a světlo světa má spatřit do konce letoška, zjistil web GameSpot.

Podle dřívějších spekulací má být právě Slim model vybaven harddiskem 2TB. Co se týče samotné podoby konzole, údajně bude o 40 procent menší.

Jízdní řád tiskových konferencí na E3

Žádné další podrobnosti zatím nevíme. Vypadá to, že Microsoft kromě klasického Xboxu One s harddiskem 500 GB a 1TB má v plánu i 2TB. Možná právě tohle bude ona zmíněná slim verze. Chytřejší budeme zítra v 18:30, kdy začíná tisková konference Microsoft na E3. Sledovat ji budete moci živě na Zing.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama