Chystá se hraný seriál Assassin's Creed
Filmy/Seriály Novinka Chystá se hraný seriál Assassin's Creed

Chystá se hraný seriál Assassin's Creed

Jan Urbančík

Jan Urbančík

14

Ubisoft pokračuje ve spolupráci s Netflixem.

Reklama

S adaptacemi herních sérií se v poslední době roztrhl pytel. Z poslední doby můžu zmínit například 3 projekty ze série Resident Evil (hraný film, hraný seriál a animovaný seriál). Před pár dny jsme viděli první fotku Toma Hollanda coby Nathana Drakea v dlouho očekávaném filmu Uncharted a teď tady máme další novinku týkající se známé herní značky.

Tentokrát jde o sérii Assassin's Creed od Ubisoftu. V přípravě je totiž hraný seriál a stejně jako v případě spoustě jiných zálěžitostí z poslední doby, i tato vzniká v Netflixu. Výkonnými producenty jsou Jason Altman a Danielle Kreinik, žádná další jména však zatím neznáme. Projekt je tak zřejmě teprve v rané fázi.

Nutno dodat, že nejde o jedinou adaptaci hry od Ubisoftu. Přímo v Netflixu už vznikají další dvě adaptace podle slavných značek této francouzské společnosti, konkrétně Tom Clancy's The Division a Beyond Good & Evil. Přímo Assassin's Creed se už také jedné adaptace dočkal, v roce 2016 totiž vyšel stejnojmenný film, který je ale považován spíše za průměrný snímek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama