Chystá se na nás komiksovo-herní spojení Batmana a Fortnite
Novinka Chystá se na nás komiksovo-herní spojení Batmana a Fortnite

Chystá se na nás komiksovo-herní spojení Batmana a Fortnite

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Android Android Apple Mac

Série u nás vyjde česky od nakladatelství Crew.

Reklama

Fortnite je znám kromě jiného také pro to, že častokrát přichází s různými crossovery, kdy třeba nedávno do hry přispěchal Vetřelec, Predátor, Terminátor či Master Chief.

Nyní se ovšem dočkáváme dalšího kroku, jelikož se na nás chystá komiksovo-herní šestidílná minisérie Batman/Fortnite (plný originální název zní Batman/Fortnite: Zero Point), ve které se Batman, Catwoman a další postavy ze známého DC univerza dostanou prostorovou trhlinou do Fortnite.

[gallery jnewsslider_title="Obálky" columns="2" jnewsslider="true" ids="96240975,96240974"]

Scénář píše Christos Cage (komiksová série Amazing Spider-Man či videohra Marvel's Spider-Man), přičemž o kresbu se postará Reilly Brown (Deadpool: Drákulova výzva).

Autoři mimo jiné slibují, že budou dodržovat zákonitosti herního světa Fortnite, čemuž by měl dopomoci i dohled samotných herních tvůrců.

To nejlepší na tom nicméně je, že se tato řada stane vůbec prvním komiksem, který se u nás dočká simultánního vydání se zahraničím, tudíž se na první díl můžeme těšit už 20. dubna.

O české vydání se postará nakladatelství Crew a prodej komiksu bude probíhat především skrze trafiky. Jednotlivé sešity budou vycházet ve čtrnáctidenním rozmezí, kdy každý z nich nabídne zhruba 24 stránek.

"Klidně by to mohla být jen další mlátička, ale scénář dostal na starost zkušený autor Christos Cage, který už přispíval do řad Amazing Spider-Man, Superior Spider-Man a mnoha dalších. Má zkušenosti i s videohrami – coby jeden z autorů stojí i za scénářem veleúspěšného Marvel‘s Spider-Man. Takže to celé vytvořil tak, aby to bavilo nejen hráče, ale i komiksové čtenáře, kterým Fortnite nic neříká. Aby to fungovalo samo o sobě, jako dobrý komiksový příběh, který navíc v mnohém připomíná třeba slavné Memento a další filmy Christophera Nolana." - okomentoval komiks Petr Litoš, spolumajitel nakladatelství Crew.

[gallery columns="5" jnewsslider_title="Ochutnávka komiksu" ids="96240967,96240968,96240969,96240970,96240971"]

Další zajímavostí této řady navíc je, že s každým číslem dostanete digitální kód, za jehož pomoci získáte nové předměty do Fortnite. Tento kód bude fungovat pro všechny platformy.

V prvním čísle se tak můžete těšit na tématický oblek Harley Quinn, jenž si lze prohlédnout níže.

Chystá se na nás komiksovo-herní spojení Batmana a Fortnite

No a pokud získáte všech šest kódů, tak na vás čeká odměna největší, kterou je obrněný batmanovský kostým.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama