Chystá se reboot Need for Speed: Underground?
Need for Speed Novinka Chystá se reboot Need for Speed: Underground?

Chystá se reboot Need for Speed: Underground?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

74

Po internetu začínají kolovat nové spekulace, poukazující na vývoj dlouho očekávaného rebootu skvělého tuningového dílu NFS: Underground. <strong>AKTUALIZACE - planý poplach.</strong>

Reklama

AKTUALIZACE: Tak nějak jsme to čekali a nyní to máme černé na bílém. Po dnešním úniku vše vyvrátil kreativní ředitel Criterionu, Alex Ward, který na Twitteru řekl, že už studio nechystá žádné rebooty ani předělávky starších dílů série Need for Speed.

To samozřejmě neznamená, že se někdy rebootu nedočkáme, případně může dorazit rovnou regulérní třetí pokračování, a to ještě letos. Nebude to však z dílen Criterionu, ten se doufejme opět vrátí k Burnoutu.

Původní zpráva

Ba co více, na svědomí by mělo titul mít studio Criterion, které má se sérií nově vybudované vztahy.

Informace pramení z webu EGM, kterému nejmenované zdroje poslaly obrázek níže. Jedná se o předpokládané logo rebootu, který se vyvíjí pro Xbox360 (ostatní platformy nebyly jmenovány) a vydáme se v něm do zrekonstruovaného města Bayview z původních Undergroundů.

Spojíme-li uniklé logo a dřívější zprávy o tom, že Criterion chystá na letošní rok neoznámenou hru, rozhodně nezní spekulace tak neuvěřitelně. Fanoušci navíc žadoní o nový Underground dlouhé roky.

Pokud se ale podíváme na logo trochu více zblízka, všimneme si, že jsou v písmenech schovány světové památky, jako je Big Ben, Coloseum a další. Proč by ale vývojáři dávali do loga památky, které ve fiktivním městě Bayview nemají co dělat? Zkrátka nám to nějak nepasuje, nesmíme však zapomínat, že jde zatím o divokou spekulaci. Počkejme si, co na to Criterion, respektive EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama