Chystá se seriál podle hry Hunt: Showdown
Filmy/Seriály Hunt 1896 Článek Chystá se seriál podle hry Hunt: Showdown

Chystá se seriál podle hry Hunt: Showdown

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Dostupný bude skrze platformu Binge.

Reklama

Hororovo-kovbojská PvPvE akce Hunt: Showdown od společnosti Crytek nabízí skutečně atmosférický zážitek, který si postupem času oblíbilo mnoho hráčů, kdy její velkou výhodou je opravdu výborné a neokoukané zasazení.

A fakt, že toto zasazení je poměrně neokoukané, si zřejmě samotní tvůrci dobře uvědomují, pročež bylo oznámeno, že se chystá hraná seriálová adaptace této hry.

Na ní Crytek bude spolupracovat se streamovací platformou Binge, která bude spuštěna v roce 2022, bude dostupná na PC, mobily, televize i konzole, přičemž se zaměří na prémiové pořady a seriály, které budou inspirované nejoblíbenějšími herními světy a streamery/tvůrci obsahu.

Chystá se seriál podle hry Hunt: Showdown

Výkonnými producenty seriálu budou Avni Yerli, Faruk Yerli a Pascal Tonecker z Cryteku, které doplní producenti Allan Ungar a Vince Talenti z Binge.

"Vždy jsme věděli, že Hunt: Showdown by vypadal skvěle jako hraný seriál. Svět je temný, drsný a pohlcující, a je v něm mnoho potenciálu k vyprávění skvělých příběhů. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co tým v Binge dokáže vytvořit." - okomentoval oznámení ředitel Cryteku - Avni Yerli.

Žádné specifické informace o samotné adaptaci jsme se pak nedozvěděli, kdy prozatím nevíme ani datum premiéry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama