Chystá se třetí díl dobrodružství Uncharted?
Uncharted 2: Among Thieves Novinka Chystá se třetí díl dobrodružství Uncharted?

Chystá se třetí díl dobrodružství Uncharted?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Mediální společnost na Středním východě ozařuje přední stránky internetu po svém výroku, který se týká třetího dílu akční série Uncharted. Ten je by prý mohl být již ve vývoji.

Reklama

Výrok zazněl v rozhovoru ohledně lokalizací a přístupu her v Saúdské Arábii na portál National. Ghassan Ayoubi, exkluzivní ředitel Rubicon Holding, řekl mluvil o lokalizaci a výběru titulů vhodných pro hráče Saúdskoé Arábie, jež podstupují podrobnou kontrolu na násilí a další aspekty.

Společnost začne pracovat na již vydaných titulech předtím, než se zaměří na tituly ve vývoji. Firma by měla lokalizovat dva až čtyři tituly za rok. A proč mluvíme o Uncharted 3? Ten byl totiž spolu s titulem FIFA 11 zmíněn v rozhovoru jakožto první titul, který podlehne lokalizaci společnosti.

Neříkejte však, že jste překvapeni. Díl předchozí, s podtitulem Among Thieves, přijal velmi pozitivní kritiku jak od hráčů, tak recenzentů a honosí se titulem nejlepší hry roku (ne-li herního průmyslu). Třetí díl tak býl téměř jasný. Kam ale zavítá Drake tentokrát?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama