Článek 6000661
Novinka Článek 6000661

Článek 6000661

Michal Burian

Michal Burian

2

Britský oficiální Xbox magazín nešetřil v recenzi chválou a jen málo chybělo, aby Kane & Lynch 2: Dog Days dosáhl na vrchol hodnocení.

Reklama

Redakce oficiálního anglického Xbox magazínu měla tu čest a jako první zrecenzovala nadcházející brutální krimi střílečku Kane & Lynch 2: Dog Days. V šestistránkovém rozboru nešetřil autor chválou a dokonce přiznal, že audiovizuální stránka je mnohem lepší než v hororovém Dead Space. Na první pohled je prý vidět a slyšet detailní práce tvůrců, kteří si dali tolik práce, aby vytvořili opravdu žijící Šanghaj. To samé se dá prý říci i o grafice, namluvení a designu úrovní.

Příběh hráče nikam netlačí a dokonce plyne rychleji než v Gears of War. Nechybí ani velmi dobře zpracovaný kooperativní režim s rozdělenou obrazovkou, který lze poprvé v historii Kane & Lynch hrát přes Xbox Live.

Kane & Lynch 2: Dog Days si nakonec z britského oficiálního Xbox magazínu odnáší hodnocení 9/10, a to jen kvůli tomu, že hra disponuje několika chybkami a špatně vyváženým koncem. Pokud si autor recenze nezapomněl brýle a naslouchátko, tak se druhý díl Kane & Lynch o hodně zlepšil a vypadá to na pořádnou akci, což si budeme moci ověřit 27. srpna 2010, kdy Kane & Lynch 2: Dog Days vychází v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama