Článek 6017973
Novinka Článek 6017973

Článek 6017973

Michal Burian

Michal Burian

39

Obrázkem z dnešního rána s textem When Worlds Collide patří novému titulu od studia Insomniac Games. Prý jde o nového Ratchet & Clank.

Reklama

Aktualizace: Společnost Sony na sociálních sítích Facebook a Twitter začala lákat hráče na nový tajemný titul. Dnes ráno jsme vás informovali o obrázku s textem When Worlds Collid (Když se světy střetnou) a ještě teď jsme se dočkali druhého teaser obrázku. Ten obsahuje text: Když se světy srazí... hrdinové se vrátí.

Z toho by se toho moc vyčíst nedalo, to by ale kalifonské studio Insomniac Games nesmělo na svém Twitteru napsat, že na zítra je naplánované odhalení jejich nové hry.

Studio Insomniac v minulosti vytvořilo pro PlayStation hned několik skvělých titulů, mj. sérii Ratchet & Clank, Spyro the Dragon nebo first-person střílečku Resistance. V poslední době vytvářelo co-op akci Fuse ve spolupráci s EA a chystá ještě Sunset Overdrive exkluzivně pro Xbox One. Jak se ale zdá, exkluzivním titulů pro PS neodzvonilo, ba naopak.

Na internetu už se začalo spekulovat, že se dočkáme vzkříšení série Ratchet & Clank. Co myslíte vy? Podle nepotvrzených informací jde o Ratchet & Clank: Into the Nexus pro PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama