Článek 6018001
Novinka Článek 6018001

Článek 6018001

Michal Burian

Michal Burian

19

Nexus nabídne silný příběh, srdečný humor, vylepšené zbraně, zběsilé přesuny z planety na planetu a zcela nové světy, které čekají na objevení <strong>+ trailer a screenshoty</strong>.

Reklama

Společnost Sony dnes oznámila zbrusu nový titul z oblíbené série Ratchet & Clank s názvem Ratchet & Clank: Nexus. S oblíbenými hrdiny budeme pokračovat v nové dobrodružné plošinovce se silným příběhem, srdečným humorem, vylepšenými zbraněmi, zběsilými přesuny z planety na planetu a se zcela novými světy, které čekají na objevení.

Ratchet & Clank: Nexus bude pokračovat v příběhu tam, kde Ratchet & Clank: A Crack in Time skončil.

V novém titulu nám vývojáři ze společnosti Insomniac Games přináší naše hrdiny v té nejlepší formě a možná se i konečně dozvíme něco o Ratchetově záhadném původu. Poté, co na konci jedné z nejproslulejších honiček v celé meziplanetární historii skončili Vendra a Neftin Prog v klepetech, nabízí Ratchet & Clank své služby při eskortu těchto nebezpečných kriminálníků do nápravného zařízení Vartax. Po strhujícím útěku z vesmírného vězení na zapomenutém okraji celé galaxie se Ratchet & Clank ocitají zcela ztraceni v opuštěném sektoru. V nejtemnějších hlubinách vesmíru odhalují interdimenzionální jev, který představuje hrozbu pro celou galaxii – a který dovede Ratcheta k zásadnímu rozhodnutí!

Ratchet & Clank: Nexus představuje dokonalé spojení klasických prvků série Ratchet & Clank a zcela nových elementů přinášejících mix zbrusu nových herních mechanismů, hrdinského dobrodružství se silným příběhem, humoru, který nezná hranic, i všem dobře známých a oblíbených postav. Zbystřete pozornost a nenechte se ničím zaskočit – nová území, zbraně, zařízení i nepřátelé vás v novém dobrodružství nenechají ani na okamžik vydechnout. Ve vesmíru je totiž zase jednou nebezpečno!

Značka Ratchet & Clank se hned po svém uvedení v listopadu roku 2002 stala jednou z nejúspěšnějších a s prodeji přesahujícími 26 milionů kopií po celém světě se zařadila mezi nejpopulárnější tituly společnosti SCEE všech dob.

Ratchet & Clank: Nexus vyjde výhradně na PlayStation 3 koncem letošního roku. K dispozici bude v obchodech i na PlayStation Store za doporučenou maloobchodní cenu 29,99 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama