Článek 6032430
Novinka Článek 6032430

Článek 6032430

Michal Burian

Michal Burian

9

Insomniac Games svou technologii s každou hrou zdokonalují a vylepšují.

Reklama

Americké studio Insomniac Games z kalifornského města Burbank se v poslední době dost rozrostlo. Už to není tým, který spolupracuje výhradně se společností Sony na sérii Ratchet & Clank (v minulosti Spyro a Resistance), ale rovněž s Microsoftem (Sunset Overdrive) a v poslední době s obchodním řetězcem GameStop na Song of the Deep. Po dvouleté pauze tvůrčí celek znovu navázal spolupráci se Sony a přinesl nám staronové dobrodružství populární dvojice Ratchet a Clank. V současné době v Insomniac Games krom trojice titulů pro Oculus Rift chystají nového Spider-Mana.

Na dobrodružství pavoučího muže dohlíží Sony, která vývoj rovněž financuje. Z toho důvodu vyjde Spider-Man exkluzivně pro PlayStation 4. Dnes jsme se dozvěděli, že Spider-Man (hra zatím nemá podtitul) běží na enginu z Ratchet & Clank. Svou technologii pochopitelně s každou hrou zdokonalují a vylepšují.

Bezejmenný Spider-Man byl oznámen na letošní E3 v Los Angeles. Víme o něm, že nebude mít souvislost se žádným z filmů, dokonce ani s chystaným Spider-Man: Homecoming. Hrát budeme za zkušeného Petera Parkera, který ovládá boj proti kriminálníkům a zločincům. Kreativní ředitel Bill Rosemann z Marvel Games se nechal slyšet, že se v Insomniac Games inspirovali z různých medií, ať už jde o filmy, animáky, komiksy a dokonce i trička. Díky tomu budeme moci prožít dosud neviděný příběh, v něm nedokáže Peter Parker ovládnout své schopnosti, pavoučí muž ho prý začne pohlcovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama