Článek 6035936
Novinka Článek 6035936

Článek 6035936

Michal Burian

Michal Burian

Datum vydání potvrdil nový trailer. Toužíte po Ratchet and Clank na dalších platformách?

Reklama

Milovníci nostalgických akčních plošinovek, kterým je líto, že Ratchet and Clank vychází pouze na PlayStation, mohou jásat. 19. května letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One si budou moci koupit 3D plošinovku Skylar & Plux: Adventure on Clover Island.

Za vývojem Skylar & Plux: Adventure on Clover Island stojí skupinka mladých švédských vývojářů ze studia Right Nice Games, kterému pomáhá česká společnost Grip Digital, která se stará o marketing a distribuci.

Skylar & Plux: Adventure on Clover Island je podle tiskové zprávy oživení legendárního žánru plošinovek ve 3D s klasickou hratelností, hravým vybavením a bezstarostným příběhem. Za 14,99 euro se můžete podívat do nádherného, barevného a nostalgického světa za dvojicí čiperných hrdinů.

Hlavním hrdinou je Skylar, jde o geneticky modifikovanou dívku, které se podařilo utéct z laboratoře padoucha CRT. Jak už to tak bývá, rozhodne se padoucha zastavit a překazit mu plán na ovládnutí světa. Pomáhat ji bude sova jménem Plux.

Skylar dokáže manipulovat s časem, například ho zpomalit, což ji pomůže v překonávání různých překážek. Jen pozor, zařízení pro manipulaci s časem musíte dobíjet, slouží k tomu předměty rozmístěné po herním světě. Za vděk vezmete také hák, pomocí něho můžete skákat z jednoho ostrůvku na druhý.

S touhle dvojicí budete procházet tropické pláže, sopečné jeskyně, zasněžené vrcholky hor a celkově nemilosrdný svět ostrova Clover.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama