Claw Hunter od českých tvůrců přinese dinosaury
Novinka Claw Hunter od českých tvůrců přinese dinosaury

Claw Hunter od českých tvůrců přinese dinosaury

Michal Burian

Michal Burian

4

Na ostrově kdesi v Polynésii se řízením osudu zachoval prehistorický život ve své původní podobě tak, jak existoval v době Křídy.

Reklama

V obci Srnojedy u Pardubic se sešlo 10 vývojářů z České republiky a dalších zemí, aby společně vytvořili novou hru. V Unidreamers pracují na Claw Hunter, což je akční adventura s RPG prvky, která klade důraz na silný příběh ilustrovaný pomocí filmových scén a spolupráci hlavních charakterů, z nichž každý má k dispozici unikátní set dovedností.

Claw Hunter se odehrává v 17. století na ostrově kdesi v Polynésii, kde se řízením osudu zachoval prehistorický život ve své původní podobě tak, jak existoval v době Křídy. Uvidíte mnoho druhů dinosaurů a další křídové fauny a flory. Na dinosaurech bude dokonce možné jezdit, používat je k boji a dalším úkolům dle jejich druhu. Dinosauři se budou řídit zrakem, ale i čichem.

Ve hře se prolíná příběh tří postav - mladého domorodého lovce, šamanky, která je schopná komunikovat s dinosaury, a holandského doktora přírodních věd, který se na ostrov dostane po ztroskotání jeho domovské lodi. Tyto postavy mají k dispozici speciální dovednosti, jejichž kombinace bude nutná k postupu hrou a řešení problémů, na které narazí při své cestě do srdce ostrova.

Ostrov je osídlen i domorodým kmenem a různými nájezdníky, kteří věří tomu, že je zde možno promlouvat s bohy. Na ostrově budou i zločinci, kteří sem byli vyhnáni z okolních ostrovů za závažné zločiny.

K dispozici budou zbraně na blízko i na dálku, stejně jako kladení různých pastí. V boji bude možné používat dinosaury a zvláštní schopnosti jednotlivých postav. Boj na blízko bude "non-targeting combat systém". Inspiraci si berou u titulů jako Uncharted, Tomb Raider a The Dig.

„Cílem Claw Hunter je vrátit hráče do dnů jejich dětství, kdy nás všechny fascinoval prehistorický svět dinosaurů a jeskynních lidí. Hra je určena pro jednoho hráče, má super-realistický vizuální styl a je postavena na Unreal Enginu 4,“ dodávají autoři, kteří jsou tvořeni ze zkušených seniorů. Pracovali na hrách jako Silent Hill: Downpour, Mafia 2, Motorstorm 2, Need For Speed: Shift, Deep Down, UFO: Aftermath, NBA, Parabellum, 7 Mages, Forza: Horizon 3 nebo Gooka: Mystery of Janatris.

S vydáním Claw Hunter se počítá na první polovinu roku 2019, vše záleží na tom, jak se bude dařit studiu v kampani na Kickstarteru (crowfunding odstartuje zítra). Svou hru by rádi vydali na PC a později portovali na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama