Cliff Bleszinski odhalil free-to-play střílečku LawBreakers
LawBreakers Novinka Cliff Bleszinski odhalil free-to-play střílečku LawBreakers

Cliff Bleszinski odhalil free-to-play střílečku LawBreakers

Michal Burian

Michal Burian

8

Bývalý designér Gears of War pracuje na nové multiplayerové střílečce, která má kořeny v rychlých střílečkách v arénách.

Reklama

Včerejší podvečer si studio Boss Key Productions, které založil Cliff Bleszinski (bývalý designér Gears of War a ex-vývojář Unreal Engine), vybralo pro odhalení své online střílečky pro PC. Hra se jmenuje LawBreakers a jak bylo už z dřívějších informací patrné, bude free-to-play. Dostupná bude v plné verzi někdy v průběhu příštího roku.

LawBreakers se zaměří na futuristické policisty, kteří bojují proti kriminálníkům. Bojovat budeme na Zemi i na Měsíci. Zajímavé je, že z důvodu nějaké katastrofy došlo k zemětřesení, které ovlivnilo gravitaci. Tu budeme moci využívat ve svůj prospěch, stejně tak náš nepřítel. Multiplayerová střílečka tak bude mít i příběhové pozadí. Co se samotných bojů týče, LawBreakers má kořeny v rychlých střílečkách v arénách a nabídne bitvy dvou týmů o pěti hráčích na každé straně. Těšit se můžete na různorodé třídy, polovinu mají tvořit ženy.

První gameplay trailer uvidíme v pátek, 28. srpna. Hra vzniká ve spolupráci se společností Nexon America. Zatím můžete navštívit oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama