CNN vyzkoušelo Kinect: splněný sen, nebo propadák?
Dance Central Novinka CNN vyzkoušelo Kinect: splněný sen, nebo propadák?

CNN vyzkoušelo Kinect: splněný sen, nebo propadák?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Redaktor ze CNN měl to štěstí si vyzkoušet chystané pohybové ovládání Kinect pro Xbox360. A jak to dopadlo? Nadšení nebralo konce a jediné, z čeho si tak můžeme lámat hlavu je cena.

Reklama

Jak hlásí předčasná recenze, nejpůsobivějšími tituly pro Kinect jsou Dance Central a Shape: Fitness Evolved, jež jsou prý nejbližší zastávkou k tréninku a tanci, aniž byste museli opustit obývací pokoj. Ne všechny aspekty recenze ale byly přisládlé, jak se můžete přesvědčit z následujícího výňatku:

„Ačkoliv vypadá Kinect velmi slibně, pořád mi dělá starosti cena. Samotný senzor stojí $150, zatímco takové použité Wii z Gamestopu najdete i za $129. Na produkt, který má zbořit hranice mezi hráči a nabídnout zábavu celé rodině si nastavil cenovou hladinu trochu jinam. Kvůli tomu by se nemuselo jednat o takový prodejní trhák. „

„Ti, které peníze v kapse moc netlačí by si rozhodně neměli nechat cenou odradit a měli by si novou generaci hraní vyzkoušet. Jde ale spíše o to, jak se na cenu podívají ostatní hráči.“

Kinect se začne prodávat v Americe už 4.listopadu letošního roku. Přesnější evropské datum se snad dozvíme na brzké výstavě GamesCom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama