Co bude v betě třetího Diabla?
Diablo 3 Novinka Co bude v betě třetího Diabla?

Co bude v betě třetího Diabla?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

13

Ačkoliv zatím není jasné, kdy vyjde Diablo 3, natož kdy odstartuje jeho beta, už prosáklo pár informací o její náplni.

Reklama

Zatím to vypadá, že se účastníci mohou těšit na první část prvního aktu z příběhového módu, kterou bude možné dohrát za pár hodin. Podle toho jak moc se budete snažit.

Celá beta bude situovaná do okolí města Tristram, které budete muset zachránit od invaze nemrtvých a následně porazit krále kostlivců, sídlícího v nedaleké kryptě.

Během vašeho putování navštívíte celou řadu lokací, od běžného světa, přes kobky až po dungeony, přičemž vaši cestu se bude snažit znepříjemnit plejáda rozličných potvor – kostlivci, zombie, sešité odpornosti, co rády vybuchují atd.

Své štěstí budete moci vyzkoušet za kteroukoliv třídu – Barbar, Mnich, Čaroděj, Witch Doctor, Demon Hunter – přičemž každá postava bude mít k dispozici pravděpodobně úplný strom schopností.

Hratelnost jako taková by měla zůstat nezměněna, nicméně poskakování po levelech doznalo nemalých úprav. Zapomenout tak můžete na skill pointy i atributy. Víceméně všechno bude údajně probíhat automaticky.

S každou získanou úrovní se vám rovnou zpřístupní nová schopnost, případně se vylepší, přičemž vy budete moci přispět tak maximálně runovými kameny.

Na nejvyšší úrovni pak budete mít k dispozici šest slotů pro aktivní schopnosti (první a druhé myšítko + klávesy 1 – 5; v podstatě jako v MMO, přičemž rozmístění bude možné dle libosti měnit) a tři pro pasivní.

Omezit by se mělo i cestování zpět do města, což bylo hlavním nepřítelem předchozích dílů. Nově tak třeba lektvary budou mít minutový cooldown, aby se omezilo jejich nadměrné užívání.

To se přitom vztahuje především na health potiony, neboť manu v novém Diablu bude vesměs používat pouze Witch Doctor. Důvodem proč se vracet do města by tak mělo být dokončení questu, vyčištění inventáře nebo návštěva stashe (thx Overpowered).

Prodávání nepotřebných věcí, vyhazování a dokonce i rozdělování předmětů pro craftování prý bude možné provádět přímo z vašeho inventáře. A to nezní vůbec špatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama