Co nabídne Final Fantasy Versus XIII ?
Final Fantasy Versus XIII Novinka Co nabídne Final Fantasy Versus XIII ?

Co nabídne Final Fantasy Versus XIII ?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Aktuální číslo časopisu Famitsu nabídlo slušný výpis toho, co bychom mohli najít v netrpělivě očekávaném pokračování série.

Reklama

Především by hra měla být mnohem filmovější. Početné cut-scény si berou to nejlepší z akčních hitů a dobře zapadají do hratelnosti, aniž by ji kouskovaly. Povětšinou budou filmečky interaktivní, jako mnohé quick-time události, některé zase plně filmové.

Dlouhodobý vývojář série Takeshi Nozue se přidal k vývoji Versus XIII, aby pořádně vymakal grafické možnosti a především pak engine světelných efektů, na které je Nozue patřičně hrdý. Famitsu měl to štěstí vidět některé screenshoty a ty byly dle všeho natolik nádherné, že časopis pochyboval, zda se vůbec jedná o in-game záběry.

Hráči budou také moci típat obrázky kdykoliv během hry s využitím telefonu hlavního hrdiny Noctise, a co víc, budeme využívat i fotografie z reálného světa. Prozatím nevíme, jak to bude fungovat a zda se má jednat o minihru nebo součást hlavní hry, ale pochybujeme, že se tato funkce objeví mimo Japonsko.

Datum vydání prozatím oznámeno nebylo, takže doufáme v brzké odhalení. Snad na GamesComu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama