Co nabídne Master of Orion v předběžném přístupu?
Master of Orion Novinka Co nabídne Master of Orion v předběžném přístupu?

Co nabídne Master of Orion v předběžném přístupu?

Michal Burian

Michal Burian

Navíc potvrzeny české titulky.

Reklama

Minulý týden jsme se dozvěděli, že vesmírná strategie Master of Orion bude v předběžném přístupu na Steamu dostupná od 26. února. Dnes společnost Wargaming prozradila detaily o obsahu této verze, kterou si budou moci zahrát hráči s předobjednávkou sběratelské edice.

Od 26. února mohou průzkumníci velet své vlastní galaktické flotile v intenzivních taktických bitvách, soutěžit s přáteli online a otestovat své dovednosti proti mazaným protivníkům. Na začátku Early Access mohou Průzkumníci vést až šest různých ras: Mrrshan, Psilon, Bulrathi, Alkari, lidi, Sakkra. V blízké budoucnosti pak přibydou další rasy.

Během Early Access bude Master of Orion podporovat 64-bit Windows PC. Na další platformy a systémy hra dorazí o něco později. Hra navíc dorazí s plnou anglickou lokalizací a svým hvězdným obsazením. Nebude chybět ani ruská lokalizace. Průzkumníci z celého světa mohou však v brzké době očekávat další jazykovou podporu: brzy tak přibude němčina, francouzština, španělština, čeština, polština, turečtina, španělština (MX), portugalština, korejština a japonština.

Chcete se stát lídrem Galaktické rady? Čekají na vás líté bitvy a jako podmínka tři naprosto zdrcující vítězství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama