Co nabídne Season Pass Deus Ex: Mankind Divided?
Deus Ex Novinka Co nabídne Season Pass Deus Ex: Mankind Divided?

Co nabídne Season Pass Deus Ex: Mankind Divided?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Dvě nové mise, dva balíčky zbraní a výbavy, čtyři Praxis kity nebo několik bonusů pro herní mód Breach. <strong>Aktualizováno o podrobnosti.</strong>

Reklama

Update: Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided prostřednictvím oficiálního webu přiblížili obsah Season Passu. Jak se dalo čekat, nové mise System Rift a Criminal Past rozšíří příběh hry. První z nich vyjde letos na podzim, druhá v zimě.

Zbylý obsah bude k dispozici už od zítřka. Pokud jde o bonusy pro herní mód Breach, pět Booster Packů vám zajistí přístup třeba k dalším zbraním a předmětům, Praxis bodům nebo k prémiové munici. 20 Chipsetů zase slouží k přístupu k exkluzivnímu obsahu, například k dalším Booster Packům nebo speciálním zbraním.

Zajímavé je, že oproti předešlým informacím nabídne Season Pass ještě 1000 součástek zbraní, díky nimž můžete vylepšit libovolnou zbraň získanou ve hře. Za pomoci součástek, které bude určitě možné získávat i běžně ve hře, lze zbraň vylepšit například o účinnější zaměřovač nebo zvýšené poškození.

A pokud jde o dvojici balíčků výbavy, tvůrci zmiňují jen jeden, a to Tactical Pack. Ten zahrnuje zbraň Tranquilizer Rifle se speciálním nástřikem, augmentaci Micro Assembler, jeden balíček munice pro Tranquilizer Rifle, tři kouřové granáty a dva plynové granáty.

Původní zpráva (21. 8. 2016 12:18): Deus Ex: Mankind Divided klepe na dveře, takže je nejvyšší čas představit obsah Season Passu, na nějž se můžeme podívat díky stránce britského obchodu Game.

Season Pass v první řadě nabídne dvě nové mise, a to System Rift a A Criminal Past. k dispozici budou i balíčky Assault a Tactic, nabízející různé zbraně a vybavení.

S koupí Season Passu získáte navíc čtyři Praxis kity, které ve hře slouží pro odemykání nových schopností. Připomínáme, že pět Praxis kitů můžete získat i za hraní mobilní hry Deus Ex GO, i když nabídka platí jen pro PC a Xbox One verzi Mankind Divided a k přesunu obsahu potřebujete účet Square Enix, přes nějž se synchronizuje vše potřebné.

Leckomu se bude určitě hodit i další bonus v podobě 5000 kreditů a nezapomnělo se ani na herní mód Breach. Pro něj je v Season Passu připraveno pět Booster Packů a 20 Chipsetů.

Předešlý díl s názvem Human Revolution pro srovnání nabídl jen příběhové DLC Missing Link, které vyplňovalo určitou mezeru v příběhu původní hry. Za předobjednávku pak bylo možné získat jeden ze dvou balíčků zbraní a výbavy. Jak Explosive Mission Pack, tak Tactical Enhancement Pack bylo posléze možné koupit i samostatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama