Co obsahuje digitální deluxe edice Dragon Age: Inquisition?
Dragon Age: Inquisition Novinka Co obsahuje digitální deluxe edice Dragon Age: Inquisition?

Co obsahuje digitální deluxe edice Dragon Age: Inquisition?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

I v případě Dragon Age: Inquisition máte možnost si na Originu zakoupit Digital Deluxe edici, která vás vyjde o 10 Euro dráž a dočkáte se díky ní několika in-game bonusů.

Reklama

EA má ve zvyku nabízet na Originu digitální deluxe edice svých her a nejinak je tomu i u nového Dragon Age. Digital Deluxe Edice vás vyjde na 70 Euro (samotná hra stojí na Originu 60 Euro) a obsahuje následující bonusy:

Skyhold Throne – každý vládce by měl sedět na místě velké cti, ale jako Inkvizitor budete mít nejlepší ze všech, vyzdobený prastarou dračí lebkou.• Red Hart Halla – projeďte se v nebezpečném, žijícím světě na hřbetě této rohaté bestie.• Bog Unicorn – unikátní mount, který dříve patřil zlému pleniteli a nyní se vrátil aby zastrašoval ty, jež se vám postaví.• Soundtrack - vezměte si svět Thedasu kamkoliv jdete s digitálním soundtrackem Dragon Age: Inquisition.• Bonusový digitalní obsah – bude teprve oznámen

Digital Deluxe edice také obsahuje mocné Flames of the Inquisition vybavení:

Multi-class Weapons: Zničte své nepřátele se zbrojním arzenálem Flames of the Inquisition. Ať už jde o hůl nebo dýky, velký meč nebo válečné kladivo, tyto zbraně udělají s nepřítelem krátký proces.• Inquisitor Armor: Chraňte se před náporem nepřátelských útoků nasazením zbroje Flames of the Inquisition Armor.• Armored Mount: Flames of the Inquisition vybavení obsahuje také statečného oře s vlastním setem Inquisition Armor kovaným plameny bitvy.

Pokud pomineme velkohubý popis jednotlivých položek, je otázka, jak moc hodnotné a užitečné bonusové předměty budou. Jak to tak bývá, takové věci vám zpravidla pomohou maximálně v úvodu hry, abyste záhy narazili na něco mnohem silnějšího.

Osobně jsem navíc zvědavý, jestli bude EA tento obsah prodávat i samostatně, obzvlášť s ohledem k poslední části Flames of the Inquisition bonusu. Nevím jak vám, ale mě je obrněný kůň nějak povědomý. Že bychom se časem dočkali Horse Armor DLC verze 2.0?

Digital Deluxe edice každopádně není jediná speciální edice hry. Včera BioWare na Twitteru oznámilo, že v příštích týdnech bychom se měli dozvědět něco o skutečné sběratelské edici.

V nadcházejících týdnech by měly být oznámeny bonusy pro krabicové verze v České a Slovenské republice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama