Co vše nabídne Halo 5: Guardians?
Novinka Co vše nabídne Halo 5: Guardians?

Co vše nabídne Halo 5: Guardians?

Michal Burian

Michal Burian

1

Sci-fi střílečka z pohledu první osoby je po vývojové stránce hotova. Co slibuje studio 343 Industries?

Reklama

V Kirklandu ve stádě Washington slaví. Tvůrčí celek 343 Industries úspěšně dokončil vývoj očekávané sci-fi střílečky Halo 5: Guardians. Nic tak nebrání tomu, aby hra 27. října letošního roku vyšla. Jde o jeden z hlavních titulů pro konzoli Xbox One.

I přes tuhle skutečnost to neznamená, že se ve studiu budou flákat nebo se přesunou na další díl. V současné době mají v plánu pracovat na aktualizacích, které si hráči stáhnou po nainstalování Halo 5. Krom toho ještě připravují měsíční aktualizace s novým bezplatným obsahem. Ten zahrnuje tupet nových map pro multiplayer a další REQ obsah pro hru více hráčů.

Zároveň Microsoft zveřejnil obrázek ve stylu infografiky. Dočíst se v něm můžete, že kampaň je rozdělena na 15 misí a zabrat by vám měla asi 8 až 12 hodin. Váš čas může být ale delší, a to v případě, že se rozhodnete najít všechny lebky. Nesmíme rovněž zapomenout, že je připraveno 8 hratelných postav pro co-op kampaň. Právě 8 postav má zaručit, že si budete chtít kampaň zahrát znovu a znovu.

Halo 5: Guardians předobjednáte na Xzone.cz v klasické i limitované edici. Ta nabízí model Guardian od Metal Earth, animovaný seriál Halo: The Fall of Reach, steelbook a další maličkosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama