Codemasters chtějí do vývoje F1 2016 zapojit komunitu
F1 2016 Novinka Codemasters chtějí do vývoje F1 2016 zapojit komunitu

Codemasters chtějí do vývoje F1 2016 zapojit komunitu

Michal Burian

Michal Burian

3

Znamená to, že hra vyjde v Early Access verzi pro všechny? Očekávat máme nové a zajímavé featurky.

Reklama

V britském studiu Codemasters naplno pracují na novém závodním titulu s licencí F1, který ponese označení F1 2016. Než dojde k oficiálnímu odhalení, vzala si slovo komunitní manažerka Jenny a zveřejnila blogový příspěvek. V tom se rozepsala a poděkovala fanouškům za dosavadní podporu. Z jejích slov to vypadá, že si jsou v tvůrčím celku všichni vědomi toho, že letos s F1 2015 (recenze) vše nevyšlo podle plánu a že někteří hráči mohli být zklamáni. Pověst si budou chtít vývojáři napravit příští rok s F1 2016.

U F1 2016 slibuje Jenny nové a zajímavé featurky, kterou jsou dle jejich slov must-have a pro hráče důležité. O co přesně jde, to zatím nevíme. V současné době je zajímavé, že Jenny mluví o tom, že budou chtít do vývoje zapojit komunitu a umožnit hráčům testovat hru před vydáním. Jenom tak mohou dostat potřebnou zpětnou vazbu. Je dost možné, že F1 2016 vyjdou nejprve v Early Access verzi na Steamu a titul bude postupně obohacován o nový obsah. Vypadá to, že Codemasters se zalíbil přístup, který poprvé aplikovali na začátku letošního roku s DiRT Rally. Nutno podotknout, že se to Codies vyplatilo.

Závěrem dodejme, že Codemasters mají licenci už jen na F1 2016. Poté s největší pravděpodobností dojde k prodloužení smlouvy s držitelem práv Formule 1.

Vadilo by vám, kdyby F1 2016 nejprve vyšly v Early Access verzi? Podpořili byste vývojáře koupí hry?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama