Codemasters s F1 2015 cílí na 1080p a 60fps
F1 2015 Novinka Codemasters s F1 2015 cílí na 1080p a 60fps

Codemasters s F1 2015 cílí na 1080p a 60fps

Michal Burian

Michal Burian

16

PS4 verze už běží v rozlišení 1080p s 45-55fps.

Reklama

Na internetu se během víkendu objevily obrázky pocházející nejspíš z prezentace připravovaných F1 2015 od Codemasters. Dokument obsahuje spoustu technických informací, zejména potom skutečnost, že Codemasters cílí na rozlišené 1080p při 60 snímcích za sekundu. Na PS4 mají mít aktuálně 1080p a 45-55fps. Vývojáře ale ještě čeká spousta optimalizačních procesů, aby dokázali lépe využít procesor a grafiku.

V novém ročnímu má být dále výrazně vylepšena umělá inteligence, grafické zpracování a pochopitelně i fyzika. Na obrázcích si můžete prohlédnout jeden z okruhů, vypadá to na Mexico City Grand Prix.

Zajímavé je, že F1 2015 má zahrnout loňskou sezónu a prostřednictvím aktualizace přidat tu nadcházející. Nejde o to, že by Codemasters nic nedělali a pouze se soustředili na minulou sezónu. Reálné týmy královny motorsportu své letošní zbraně teprve nedávno představily a tím pádem tvůrci neměli k dispozici potřebné poklady. Navíc se v průběhu sezóny mají monoposty nadále vyvíjet a vylepšovat. Mluví se o nových kratších předních nosech, které mají nasadit přední týmy přibližně v květnu v Barceloně.

Když už jsme u těch skutečných monopostů F1, tak níže naleznete fotografie (thx F1news.cz) několika důležitých týmů. Kvůli pravidlům musejí týmy snížit nosy svých monopostů, které budou o něco níže. Osobně tuhle změnu vítám, jelikož na některé výtvory se loni nedalo dívat. V aktuální sezóně se tak dočkáme „krásnějších“ formulí a navíc se po šesti letech do F1 vrací Honda, která spojila své síly se stájí McLaren. Změn je ale mnohem více, třeba odchod čtyřnásobného mistra Sebastiana Vettela z Red Bullu, zamířil si to do Ferrari.

Jak se vám líbí letošní monoposty?

F1 2015 má vyjít letos v létě pro PC, PlayStation 4 a Xbox One s loňskou sezónou. Ta letošní má být přidaná prostřednictvím aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama