Codies chystají F1 Online: The Game
Novinka Codies chystají F1 Online: The Game

Codies chystají F1 Online: The Game

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Studio zodpovědné za skvělé závody F1 2010 chystá na příští rok zbrusu nový projekt – prohlížečovou, zdarma hratelnou hru <strong>+ galerie</strong>

Reklama

F1 Online: The Game splna využije stejnou licenci, kterou využívají Codemasters pro svůj velký titul F1 2011, který bude v prodeji v brzké době.

Free-to-Play odnož se bude hrát v prohlížeči, nabídne old-schoolovou grafiku a ptačí pohled především uvrhne hráče do světa formulí se vším, co k tomu patří. Hráč se ujme role šéfa svého vlastního týmu, bude závodit a podepisovat smlouvy, účastnit se velkých šampionátů a soupeřit s hráči z celého světa. Chybět nebudou online statistiky, žebříčky nejlepších jezdců, sociální funkce a možnost si upravit auto, řidiče i celý tým.

Pro plný zážitek ze závodů najdete v F1 Online plnou licenci na vozy, turnaje, závodníky a jiné detaily. Všechny módy včetně 2011 FIA Formula One World Championship budou přítomny.

"Formule jsou značkou, která spojuje miliony lidí po celém světě a je uznávana jako jedna z největších sportovních licencí ve videoherním průmyslu," řekl viceprezident Codemasters Online, David Solari. "Jak se světový trh vyvíjí, rok 2012 bude dle nás ideálním pro přesun licence do oblasti free-to-play her."

F1 Online: The Game se očekává v prvním čtvrtletí příštího roku pro PC a Mac. Více informací hledejte na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama