Company of Heroes 2: The Western Front Armies v češtině
Company of Heroes 2 Novinka Company of Heroes 2: The Western Front Armies v češtině

Company of Heroes 2: The Western Front Armies v češtině

Michal Burian

Michal Burian

7

Samostatná várka obsahu pro více hráčů vyjde již v létě. Comgad připravuje české titulky.

Reklama

Samostatné pokračování strategie Company of Heroes 2 bylo představeno koncem minulého týdne. Dnes česká distributorská společnost Comgad vydala tiskovou zprávu, ze které se krom detailů dozvíme i to, že hra bude lokalizovaná do češtiny formou profesionálních titulků.

,,Fanoušky Company of Heroes 2 se mohou těšit na samostatný přídavek pro více hráčů, který vyjde letos v červnu. Každá armáda zvlášť bude dostupná prostřednictvím samostatného nákupu přes digitální distribuci a poskytne novým hráčům minimální vstupní bod do obrovské multiplayerové komunity Company of Heroes 2," informuje tisková zpráva.

,,Company of Heroes 2: The Western Front Armies hráče vrací na západní frontu, poprvé představenou v původní cenami ověnčené hře Company of Heroes. The Western Front Armies také představuje dvě jedinečné sbírky nového obsahu – US Forces a německé Oberkommando West. Každá z armád má odlišné možnosti taktické hratelnosti, nové pěchotní jednotky, týmové zbraně, vozidla, schopnosti a vylepšení v celkem osmi sezonních mapách pro více hráčů zasazených na západní frontu. The Western Front Armies také představí nový systém postupu hrou, který do hry uvede další jedinečný obsah a umožní hráčům ponořit se hlouběji do taktických a strategických aspektů hry."

,,Všichni hráči Company of Heroes 2 budou moci bojovat na 31 mapách (kromě více než 1000 komunitních map dostupných přes Steam Workshop) v automaticky vyhledaném zápase pro více hráčů, a to bez ohledu na to, jaký herní obsah vlastní, i kdyby si právě koupili jen nový přídavek Western Front Armies."

“Víme, jak moc se našim fanouškům líbilo zasazení původní hry, a jejich žádosti o návrat západní fronty jsme vyslyšeli,” řekl Greg Wilson, výkonný producent z Relic Entertainment. “Přidáním obsahu ze západní fronty do Company of Heroes 2 hráčům poskytneme zcela novou sadu taktických možností, které značně rozšíří jejich zážitek ze hry pro více hráčů. Zároveň pro nové hráče nebylo nikdy snadnější vstoupit do naší rozsáhlé multiplayerové komunity.“

Doporučená maloobchodní cena byla stanovena na 549 Kč/19,99 EUR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama