Conquest získal Codemasters, začne to s F1 2010
F1 2010 Novinka Conquest získal Codemasters, začne to s F1 2010

Conquest získal Codemasters, začne to s F1 2010

Michal Burian

Michal Burian

1

Závody F1 2010 od Codemasters bude u nás a na Slovensku distribuovat společnost Conquest.

Reklama

Společnost ConQuest entertainment a.s. s potěšením oznamuje, že se dohodla na distribuci famózní závodní hry F1 2010. Velmi očekávaný titul od Codemasters Software vyjde během tohoto podzimu (poz. autora: podle nejnovějších informací 30. září 2010) pro konzole PlayStation 3, Xbox 360 a na PC.

„ConQuest dá F1 2010 nejkvalitnější podporu, a proto jsme si jej vybrali“ komentuje událost krátce Hal Bame, ředitel Codemasters pro nové trhy.

Šéf ConQuest entertainment, Josef Kantor si uskutečněnou dohodu také pochvaluje, „Díky Codemasters můžeme naším zákazníkům nabídnout širší portfolio her. Tituly s jejich logem jsou zárukou vysoké kvality a F1 patří k největším a nejznámějším světovým značkám s fanoušky po celém světě. Jsme nadšení, že můžeme přinést F1 2010 českým hráčům“

F1 2010 je oficiální hra pro rok 2010 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP a bude zahrnovat všechny oficiální týmy, jezdce i okruhy této napínavé sezony. F1 2010 bude rozhodně výzvou, pojedete za nejlepší řidiče na světe v celé řadě herních režimů, od zahřívací kola až po plnou GRAND PRIX. V režimu kariéry a vývoje svého týmu se budete moci pohybovat v časovém horizontu víkendů, 3, 5 až 7 let.

Na F1 2010 usilovně pracuje Codemasters Studios Birmingham a je vyvíjen na EGO™ Game Technology Platform, na stejném enginu stály i populární Colin McRae™: DiRT 2 a Race Driver: GRID™, kterých se prodalo přes milion kusů. Technologie byla vyvinuta natolik, aby podpořila unikátní aerodynamiku a ovládání 200MPH + FORMULA ONE aut a hráč mohl pocítit vrcholy motoristického sportu.

Více informací o titulu F1 2010 vám přineseme v nadcházejících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama