Corpse Party: Blood Drive vychází 20. října
Novinka Corpse Party: Blood Drive vychází 20. října

Corpse Party: Blood Drive vychází 20. října

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Severní Amerika si vydání hororu Corpse Party: Blood Drive odbyla již v květnu, k nám se dostává až nyní.

Reklama

Společnost Marvelous vydala v květnu v Severní Americe hororovou hru Corpse Party: Blood Drive a tento týden konečně vychází také v Evropě a Austrálii. K mání bude ve dvou verzích. V klasické podobě a v limitované Everafter edici, která navíc obsahuje 2 diskový oficiální soundtrack s vybranou hudbou ze hry a 100 stránkový art book. Tuto edici si bohužel můžete koupit pouze přes oficiální stránky hry, jinak je hra k dispozici digitálně na PlayStation Store.

Corpse Party: Blood Drive přímo navazuje na události z Corpse Party (která je k dispozici pro PC a PSP) a stejně tak na příběh poslední kapitoly Corpse Party: Book of Shadows (vyšla pouze na konzoli PSP).

Následující text vám trochu přiblíží dosavadní události, ale díky tomu se nevyhne určitým spoilerům. Někteří členové z Kisaragi akademie, z třídy 2-9, přežili návštěvu pekla, základní školy z jiné dimenze, známé také jako Heavenly Host. Někteří ale bohužel ne. A právě ti, kteří měli tu smůlu, že zahynuli, byli odsouzeni zůstat zde navždy a stále prožívají bolest, kterou si prošli přesně v okamžiku smrti. Nejhorší ale asi je to, že všechny vzpomínky a záznamy o jejich případné existenci byly z povrchu země smazány a tak jen ti, kdo přežil tvrdou zkoušku, mohou truchlit nad jejich ztrátou.

Poslední naděje na návrat těchto zmizelých osob spočívala ve staré knize, známé jako Book of Shadows. Bohužel všechny pokusy Ayumi Shinozaki, přivádějí do Heavenly Host další a další oběti. A kniha je nakonec ztracena v chaosu tohoto děsivého místa. Anebo ne?

Objevuje se člověk, který na fotografii zesnulého objeví ducha. Navíc to díky fotce vypadá, že by se Book of Shadows mohla nacházet v troskách Heavenly Host. Ayumi se tak stává posedlá hledáním nových možností záchrany a pokusí se znovu přivést zpět své ztracené přátele...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama