Switch nabídne horor Corpse Party: Blood Drive
Novinka Switch nabídne horor Corpse Party: Blood Drive

Switch nabídne horor Corpse Party: Blood Drive

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Krom PC verze prokleté školy Heavenly Host se můžeme těšit i na konzolové vydání.

Reklama

Příběh hry Corpse Party: Blood Drive se odehrává asi dva měsíce Corpse Party: Book of Shadows a uzavírá kapitolu Heavenly Host série Corpse Party.

Někteří žáci třídy 2-9 z akademie Kisaragi se sice ze své návštěvy pekla v podobě základní školy Heavenly Host vrátili, ale všem se to nepovedlo. Přeživší se teď každý den snaží nezapomenout na ty, kteří v prostorách školy zahynuli.

Nic ale není ztraceno, protože se objevila jedna možnost, jak přivést mrtvé zpět. Jde o starověký grimoár v podobě knihy Book of Shadows a tak se předsedkyně třídy Ayumi Shinozaki se pokusí využít magii knihy k oživení svých zesnulých přátel. Bohužel tímto krokem vše jen zkomplikovala a kniha byla ztracena.

Nebo snad ne? Je totiž nalezena spirituální fotografie na které lze rozeznat, že se Book of Shadows nachází v ruinách školy Heavenly Host a Ayumi se stává posedlá tím, že ji najde a učiní poslední pokus o záchranu blízkých. Jenže to, co následuje, je jen další zhmotnění noční můry.

Corpse Party: Blood Drive ve verzi pro Switch a pro PC nabízí původní japonský dabing, 3D zvuk a přebírá také systém Darkening z Corpse Party: Book of Shadows. Vše je ale převedeno do HD rozlišení s vylepšenou frekvencí snímků. Prostředí hry je nyní plně ve 3D, díky čemuž mohou hráči nově používat při průzkumu také baterku. Navíc byla všechna 2D prostředí školy Heavenly Host převedena do trojrozměrného prostoru a výrazně rozšířena.

Zdlouhavý závěr kapitoly Heavenly Host nabízí 11 příběhových kapitol a dalších osm doplňkových. Díky tomu dokáže odpovědět na většinu nevyřčených otázek a nabídnout dostatečné množství šokujících zvratů.

Corpse Party: Blood Drive vydá v Evropě 10. října digitálně XSEED Games. Switch verzi přes Nintendo eShop a PC verzi přes Steam, GOG a Humble Store.

Zdroj: XSEED Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama