Crysis 2 s podporou 3D
Crysis Novinka Crysis 2 s podporou 3D

Crysis 2 s podporou 3D

Milan Votava

Milan Votava

V poslední době byl na poli zábava vidět rozmach 3D filmů, plně se rozjíždí prodej 3D televizorů a tak tým Crytek dnes přispěchal s novým oznámením. Crysis 2 bude také plně podporovat 3D.

Reklama

Cevat Yerli z Cryteku doslova řekl: “Úspěch 3D filmů, jako třeba Avatar, a zavedení 3D televizorů nám jasně potvrdilo, že je to další velký krok v oblasti zábavy, stejně jako podpora HD před několika lety“, a proto není divu, že právě k tomuto kroku Crytek přistoupil. Crytek vždy usilovalo o to, aby se hráči jejich her doslova ponořili do hraní a měli z něj ten nejintenzivnější zážitek, a právě 3D podpora jim tyto pocity dokáže ještě více zprostředkovat.

3D podporu bude mít hra na všech platformách, pro které je cílena, což znamená, že tuto grafickou parádu si budou moct užít všichni majitelé PC, Xboxu 360 nebo PS3. Navíc obě verze hry, tedy ta ve 2D i 3D provedení budou mít totožný obsah, takže žádný hráč o nic ze hry nepřijde. Crysis 2 je tak vedle Killzone 3 další hrou, která se rozhodla jít tímto směrem 3D, a není ani žádné tajemství, že dalším titulem, jenž by se měl s podporou 3D objevit je chystaný SOCOM 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama