Crytek oznámil Hunt: Horrors of the Gilded Age od tvůrců Darksiders
Crysis Novinka Crytek oznámil Hunt: Horrors of the Gilded Age od tvůrců Darksiders

Crytek oznámil Hunt: Horrors of the Gilded Age od tvůrců Darksiders

Michal Burian

Michal Burian

16

Půjde o hardcore third-person akci odehrávající se na konci 18. století.

Reklama

Německá společnost Crytek, kterou mnozí znají díky sci-fi sérii Crysis, se do toho pořádně obula. Včera oznámila Homefront: The Revolution, před časem online akci Arena of Fate a dnes hardcore third-person akci Hunt: Horrors of the Gilded Age.

Jak to mohou vývojáři stíhat? Jednoduše, Crytek už dávno není jen jedno studio sídlící v Německu, pobočky má nejen v Bulharsku (Arena of Fate), ale také v Americe. Právě poslední jmenovaný tým pracuje na dnes oznámeném Hunt: Horrors of the Gilded Age. Dříve šlo o členy Vigil Games, kteří ve spolupráci s THQ měli na svědomí sérii Darksiders.

Hra pochopitelně poběží na technologii CryEngine a bude určena pro PC a konzole (není blíže specifikováno). V zásadě půjde o hardcore akci z pohledu třetí osoby, která bude klást velký důraz na kooperaci. Zasazena bude do temného světa 18. století, kde na každém rohu číhá nebezpečí v podobě nejrůznějších děsivých příšer. Čtyři hráči budou muset spolupracovat, aby nestvůry eliminovali a nastolili na světě opět klid.

Hunt: Horrors of the Gilded Age se krom jiného pochlubí systém pro generování obsahu, který zajistí, že hráči nikdy nenavštíví stejné prostředí dvakrát, stejně tak nenarazí na totožnou sestavu nepřátel.

Uzavřená beta pro PC je naplánovaná na letošní rok. Už teď se můžete přihlásit na oficiálních stránkách. Více se dozvíme za týden na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama