Crytek: Xbox 720 a Timesplitters 4 se blíží
TimeSplitters Novinka Crytek: Xbox 720 a Timesplitters 4 se blíží

Crytek: Xbox 720 a Timesplitters 4 se blíží

Michal Burian

Michal Burian

7

Německé studio Crytek podle všeho začalo pracovat na akčním titulu Timesplitters 4 pro nástupce Xboxu 360 a PlayStation 3.

Reklama

Xbox 720 (rozšířený název pro nástupce Xboxu 360) by se podle nejnovějších domněnek měl představit na E3 2012, přičemž vývoj her pro novou konzoli byl prý již zahájen.

Německé studio Crytek, tvůrci série Crysis, by mělo být mezi prvními vývojáři, kteří začali vyvíjet hry pro next-gen konzole – údajně pracují na Timesplitters 4 pro nástupce Xboxu 360 a PlayStationu 3.

Informace odhalil vysoce postavený zdroj v Cryteku. Ten dále tvrdí, že Microsoft hodlá nový stroj odhalit během příštích 12 měsíců, přičemž si kladou za cíl oznámit konzoli dřív než Sony.

Crytek prý Timesplitters 4 předvedl na současném hardwaru za zavřenými dveřmi na letošní E3 v Los Angeles. Podle dostupných informací hra využívá CryENGINE 3 a je založena na technologii DirectX 11. Ta umožňuje vícevláknové renderování, více shaderů a mozaikování.

Říká se, že Timesplitters 4 má herní prvky a styl sanbox titulů s možností vydat se v příběhu několika cestami, které vás ovšem dovednou ke stejnému závěru. Vizualizace titulu je prý značně lepší než u současných her.

Britská pobočka Cryteku (dřív Free Radical) v roce 2007 oficiálně potvrdila, že pracuje na čtvrtém dílu série Timesplitters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama