Čtvrhodinka záběrů z NieR Replicant ver.1.22474487139...
Novinka Čtvrhodinka záběrů z NieR Replicant ver.1.22474487139...

Čtvrhodinka záběrů z NieR Replicant ver.1.22474487139...

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

A Emil dorazil na Istagram.

Reklama

Na PlayStation Blogu bylo uveřejněno 16 minut dlouhé PlayStation Underground gameplay video z hraní hry NieR Replicant ver.1.22474487139... Záběry jsou logicky z PlayStation 4 verze hry.

NieR Replicant ver.1.22474487139... je vylepšenou verzí předchůdce hry NieR: Automata, kde budete sledovat cestu mladého muže, který se snaží najít lék na léčbu smrtelné nemoci své sestry. Během svého dobrodružství potkáte zajímavé postavy, včetně tajemné mluvící knihy Grimoire Weiss s poněkud podivným postojem k životu. Právě v souvislosti s Grimoire Weissovi, uzavřel Square Enix partnerství s PlayStation týmem za účelem vytvoření nové epizody PlayStation Underground, na kterou se můžete podívat níže a užít si intenzivní boss fight 2 na 1.

Původní verze hry s názvem NIER (kterou můžete v Japonsku znát jako NieR Gestalt), byla vydaná v roce 2010 pro konzoli PlayStation 3 a díky svému jedinečnému prostředí a poutavě vyprávěnému příběhu a vynikajícímu soundtracku, se stala kultovním hitem. Na úspěch navázal v roce 2017 titul NieR: Automata, který si na PlayStationu 4 díky plynulosti boje a neuvěřitelnému příběhu rychle získal velké množství pozitivních ohlasů jak ze strany kritiků, tak ze strany hráčů a fanoušků.

Vylepšená verze hry NieR Replicant sice nabízí původní příběh, ale užijete si vylepšený soubojový systém, vylepšené vizuální prvky, nově vytvořený dabing do značné míry kopírující původní obsazení, ale také nově nahraný soundtrack v novém aranžmá.

Za hrou NieR Replicant ver.1.22474487139 ... stojí původní hvězdný tým včetně režiséra Joko Tara (Drakengard nebo NieR: Automata), skladatele Kejičiho Okabe (Tekken, Drakengard nebo NieR: Automata) a producenta Josukeho Sajta (Dragon Quest X a NieR: Automata).

Pokud se ale na nemůžete dočkat vydání hry, můžete si čekání ukrátit trochu jiným způsobem. Máte totiž šanci vypadat jako Emil z NieR Replicant nebo možná spíše jako tvůrce série NieR Joko Taro a to díky novému filtru Instagramu. Na oficiálním Twitter účtu se objevila zpráva, že můžete získat Emilovu masku aspoň virtuálně a to díky nového QR kódu.

Níže máte tweet s QR kódem, ale abyste mohli filtr používat, musíte mít nainstalovaný Instagram. Emilova hlava je ale poměrně velká, takže je asi dobré použít selfie tyč.

NieR Replicant ver.1.22474487139… má v Japonsku a Asii vyjít pro PlayStation 4 a Xbox One 22. dubna. V Severní Americe a v Evropě vyjde 23. dubna pro PlayStation 4 a Xbox One a také celosvětově přes Steam pro PC. Vy si ji již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix a PlayStation Blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama