Čtvrtý update pro Titanfall přidá nové herní módy
Titanfall Novinka Čtvrtý update pro Titanfall přidá nové herní módy

Čtvrtý update pro Titanfall přidá nové herní módy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3

Nesmírně bohatá aktualizace Titanfallu přinese obrovské množství obsahu, jmenovitě speciální ,,dočasné” herní módy.

Reklama

Marked for Death, tak se nazývá jeden z módů, který si budete moci zahrát díky připravovanému čtvrtému updatu pro multiplayerovou FPS Titanfall. Cíl plyne z názvu. Každý tým bude mít svého ,,označeného”, kterého bude muset za každou cenu chránit a zároveň se snažit zneškodnit nepřítelova. Avšak pozor, tento mód nezůstane ve hře navždy. Respawn totiž přinášejí novinku, takzvané ,,dočasné herní módy”, díky kterým se bude výčet zápasových režimů stále měnit. K Marked for Death se brzy připojí i Last Titan Standing, poté je pravděpodobně vystřídají módy úplně jiné.

Mimo to update přinese spoustu nových serepetiček, sběratelských předmětů a samozřejmě bugfixů, vylepšený matchmaking, informační hlasy v Titánech, vylepšenou umělou inteligenci automatických Titánů nebo Challenge Tracker. Pro detailnější informace o balancování hry navštivte Titanfall blog.

Opraveno bude mnoho bugů týkajících se ozvučení, hudby, problémům při ,,nasedání” na Titány, různé zasekávání v Titánech, nefunkční vystřelování z kokpitů, problémy s poškozením, pádů hry, chyb v grafických efektech vody, bugujících animací, byla doladěna neviditelnost nebo problémy se skákáním a vůbec pohybem. Na PC budete nově moci zapnout velice šeredné detaily vody, určené pro slabé sestavy.

Zatím přesně nevíme, kdy se updatu dočkáme, vše však nasvědčuje tomu, že by se tak mělo stát velmi brzy. Nejprve však na PC a Xbox One, poté i na Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama