Cuphead DLC už má na kontě milion prodaných kopií
Novinka Cuphead DLC už má na kontě milion prodaných kopií

Cuphead DLC už má na kontě milion prodaných kopií

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rozšíření rychle překonalo důležitý milník.

Reklama

Nedávno vydané DLC pro hru Cuphead se těší opravdu vřelému přijetí. Fanoušci i kritici si ho velmi chválí, od nás si The Delicious Last Course odneslo krásných 9 bodů z 10. Bylo to sice dlouhé čekání, ale rozhodně stálo za to. A jak se vývojáři ze Studia MDHR pochlubili na sociálních sítích, je to znát i na prodejích.

Rozšíření totiž překonalo hranici jednoho milionu prodaných kopií. To je velmi vysoké číslo samo o sobě, ale je o to více fascinující, když vezmeme v potaz, že Studio MDHR je poměrně malé (Cuphead byl jejich debut) a na rozšíření dokonce ani nebyly k dispozici předobjednávky, takže všechny kopie byly prodány až po vydání. Mimochodem, abychom měli nějaké měřítko, co se týče základní hry, tak té se prodalo přes 6 milionů kusů. Jde o údaj z roku 2020, ale o novější čísla se zatím autoři nepodělili.

K oslavám důležitého milníku si vývojáři přichystali také soutěž, v níž můžete vyhrát konzoli dle vlastního výběru (Nintendo Switch, Xbox Series X, nebo PlayStation 5). Stačí retweetovat níže uvedený tweet, sledovat účet Studia MDHR a odpovědět slovem "Cuphead" a vaší preferovanou platformou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama