Cyberpunk 2077 bude možná dnes přidaný do Game Passu
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 bude možná dnes přidaný do Game Passu

Cyberpunk 2077 bude možná dnes přidaný do Game Passu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Naznačují to informace u karty hry.

Reklama

Po dlouhé době nás dnes konečně čeká vytoužený stream vývojářů z CD Projekt Red, kde nám představí nové informace ohledně Cyberpunku 2077. Dřívější úniky naznačují, že dnes pravděpodobně vyjde next-gen upgrade pro nové konzole, tedy Xbox Series X/S a PlayStation 5. Jak to tak ovšem vypadá, tak to není vše. Je docela možné, že už během dneška bude Cyberpunk dostupný v rámci předplatného Xbox Game Pass. Alespoň to naznačují záznamy, které ukazují informace o "možnosti stremovaného hraní přes Game Pass Ulitmate" právě u herní karty Cyberpunku 2077.

Včerejší úniky o next-gen upgradu Cyberpunku 2077 pro nové konzole prozradil Xbox Store, kdy byl titul označovaný jako "optimalizováno pro Xbox Series X/S". Nynější informace o možném zařazení Cyberpunku do předplatného Xbox Game Pass zaznamenal uživatel Twitteru s přezdívkou Ben T, a to rovněž skrze nejnovější konzoli od Microsoftu. Podle všeho jsou informace o možnosti hrát Cyberpunku skrze xCloud už odstraněné, nicméně uživatel sdílel video, které onu poznámku zachycuje.

Cyberpunk 2077 bude možná dnes přidaný do Game Passu

Oficiálně zatím ovšem není nic potvrzené. Je totiž pořád možné, že se jedná pouze o chybu Microsoftu. Zdali Cyberpunk 2077 dnes skutečně zamíří do předplatného Xbox Game Pass se uvidí až během zmíněného streamu, který začíná ve čtyři hodiny odpoledne. Sledovat ho můžete na Twitch kanálu studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama