Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 dostal poslední velkou aktualizaci a ultimátní edici

Cyberpunk 2077 dostal poslední velkou aktualizaci a ultimátní edici

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři se naplno přesouvání k dalším projektům.

Reklama

Studio CD Projekt RED dnes vydalo ultimátní edici Cyberpunku 2077, která v digitální i fyzické verzi obsahuje v jednom balení základní hru i letos v září vydané rozšíření Phantom Liberty. Kompletní edici hry, která je k dispozici na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S, doprovodila nová bezplatná aktualizace s číslem 2.1.

Ta přináší několik zajímavých novinek a inovací v čele s rozšířeným systémem metra (nově se v něm můžete vozit jako cestující), samostatnými závody či novými dopravními prostředky v podobě několika motorek a kabrioletu Porsche 911. Za pozornost stojí také implementace romantických setkání s vybranými postavami nebo rozšířené možnosti při pouštění rádia.

O dalších novinkách jsme vás již včera informovali v samostatné novince. Komunitní manažer CD Projektu Marcin Momot v souvislosti s novou aktualizací na sociální síti X potvrdil, že půjde s největší pravděpodobností o poslední velký update pro Cyberpunk 2077. Ačkoli nelze do budoucna vyloučit nějaké menší aktualizace, tak by se měli vývojáři nyní naplno přesunout k vývoji čtvrtého Zaklínače nebo rovněž již oficiálně potvrzenému pokračování Cyberpunku.

Cyberpunk 2077 dostal poslední velkou aktualizaci a ultimátní edici
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama