Cyberpunk 2077 již brzy obdrží významnou bezplatnou aktualizaci
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 již brzy obdrží významnou bezplatnou aktualizaci

Cyberpunk 2077 již brzy obdrží významnou bezplatnou aktualizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

17
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vyjde ještě před rozšířením Phantom Liberty.

Reklama

Zástupci studia CD Projekt RED už delší dobu lákají na novinky, kterých se RPG Cyberpunk 2077 dočká v rámci rozsáhlého rozšíření s názvem Phantom Liberty. Stojí však za pozornost, že část připravovaných úprav a novinek bude k dispozici také prostřednictvím bezplatné aktualizace pro základní hru, která vyjde ještě před samotným DLC.

Vývojáři prostřednictvím níže přiložené infografiky prozradili, který obsah bude k dispozici pouze pro majitele Phantom Liberty, a jaký si naopak užijí i majitelé základní hry. Zmíněný bezplatný update s číslem 2.0 nabídne například přepracované systémy perků, dovednostního stromu i složky cyberware. Dále se hráči mohou těšit na odlišné chování policie, vylepšení umělé inteligence při soubojích a automobilové honičky s možností střílet za jízdy. Chybět nebudou ani nové rádiové stanice a změny v oblasti uživatelského rozhraní, craftingu, lootu a sběru předmětů.

Pokud si zakoupíte samostatně prodávané rozšíření Phantom Liberty, tak se můžete nad rámec výše zmíněních novinek těšit na novou čtvrť s názvem Dogtown, do které bude zasazen úplně nový příběh s dosud neznámými postavami. Na tento obsah navážou nové mise, úkoly a boss fighty. Exkluzivitou chystaného DLC budou také speciální dynamické mise s vozidly. Celkově bohatý obsah doplní více než 100 nových předmětů v podobě zbraní, aut a oblečků. Zároveň dojde ke zvýšení maximální úrovně z 50. na 60. level. Rozšíření Phantom Liberty vychází 26. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Cyberpunk 2077 již brzy obdrží významnou bezplatnou aktualizaci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama