Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 již zítra obdrží novou aktualizaci s řadou novinek

Cyberpunk 2077 již zítra obdrží novou aktualizaci s řadou novinek

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

CD Projekt odhalil detaily aktualizace 2.1.

Reklama

Vývojáři ze studia CD Projekt RED na zítra 5. prosince naplánovali vydání ultimátní edice Cyberpunku 2077, která v jednom balíčku nabídne základní hru i letos vydané rozšíření Phantom Liberty. Kromě kompletní verze hry se ale hráči dočkají také nové bezplatné aktualizace s číslem 2.1, která přinese poměrně velké množství novinek.

Prostřednictvím výše přiložené ukázky autoři lákají například na rozšířený systém metra, ve kterém se nově budete moci vozit jako cestující. Tato možnost byla až dosud k dispozici pouze díky komunitní modifikaci a oficiálně do hry přichází až nyní. Novou funkci obdrželo také rádio, které budete moci poslouchat i v průběhu běžné procházky po městě nebo ve zmíněném metru.

Za pozornost stojí rovněž přidání samostatných závodů a nových dopravních prostředků v podobě kabrioletu Porsche 911 a několika motorek. Z pohledu motorek došlo také k vylepšení soubojového systému a přidání nových triků. V neposlední řadě do hry vývojáři implementovali romantická setkání a různé způsoby trávení času s vybranými postavami. Kompletní přehled změn a novinek si můžete prostudovat na oficiálních stránkách.

Cyberpunk 2077 již zítra obdrží novou aktualizaci s řadou novinek
Cyberpunk 2077 již zítra obdrží novou aktualizaci s řadou novinek
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama