Cyberpunk 2077 na GeForce Now, na grafické kartě a tržní hodnota CD Projektu
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 na GeForce Now, na grafické kartě a tržní hodnota CD Projektu

Cyberpunk 2077 na GeForce Now, na grafické kartě a tržní hodnota CD Projektu

Johny

Johny

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Cyberpunku totiž není nikdy dost.

Reklama

Nvidia oznámila, že hra Cyberpunk 2077 bude podporována ve streamovací službě GeForce Now hned v den jejího vydání. Majitelé Steam verze hry ji tak budou moci streamovat na méně výkonné počítače, Mac, televizi (se zařízením SHIELD) anebo na chytré telefony s operačním systémem Android.

Předplatitelé Founders členství navíc budou moci využít RTX technologie, tedy dostanou možnost zapnout světelné efekty vykreslované pomocí ray tracingu, které pomohou ještě více prohloubit intenzivní zážitek.

Pokud vás zajímá streamování her přes GeForce Now, můžete využít náš starší článek věnovaný této službě.

Další novinkou, kterou si pro nás Nvidie společně s CD Projektem připravila, je nová limitovaná edice grafické karty RTX 2080Ti.

Vyrobeno bylo okolo 200 karet RTX 2080Ti Cyberpunk 2077 Edition, které jsou pouze ke komunitním a charitativním akcím, tedy se nebudou oficiálně prodávat. 77 těchto karet Nvidia aktuálně rozdává na svých sociálních sítích. Abyste měli šanci, že budete vybráni, musíte zamířit na Facebookové stránky, Instagram nebo Twitter Nvidie, kde najdete u příspěvku postup, jak se do výběru zařadit.

Poslední novinka je taková krátká, ale řekl bych, že celkem zajímavá. Tržní hodnota společnosti CD Projekt totiž překonala 8 miliard dolarů a CD Projekt se tak stal druhou největší videoherní společností v Evropě. Na prvním místě je Ubisoft s hodnotou pohybující se mezi 8,5 a 9,5 miliardami dolarů.

Na společnost, která vlastní GOG, jenž taktak vydělává, a vydává jednu větší hru co +- 5 let, z toho The Witcher 3: Wild Hunt je asi jediný titul, který dosáhl obrovského úspěchu, si vedou dosti dobře. Ale na druhou stranu to vytváří na CD Projekt RED velký tlak a hra Cyberpunk 2077 tak musí naplnit velmi vysoká očekávání. Snad se tedy povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama