Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077: Phantom Liberty láká v nových gameplay záběrech na město Dogtown

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty láká v nových gameplay záběrech na město Dogtown

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Datadisk nabídne přepracovaný systém policie a souboje v autech.

Reklama

Vývojáři z CD Projektu na akci Xbox Games Showcase Extended, která přinesla bližší pohled a informace z her představených na hlavní konferenci Microsoftu, ukázali dosud neviděné gameplay záběry z datadisku Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077.

Ve výše přiloženém videu se můžete podívat na část nové čtvrti s názvem Dogtown, kterou vývojáři označují jako živoucí a zároveň uvěřitelné město ve městě. V ukázce je konkrétně k vidění krátká procházka po černém trhu. Dogtownu vládne místní milice pod vedením Kurta Hansena, který se podle všeho zařadí mezi důležité postavy rozšíření.

Kromě nového prostředí vývojáři lákají také na kompletně přepracovaný systém policie, jejíž chování by mělo být dynamičtější a uvěřitelnější. Mezi další významné inovace oproti původní hře se zařadí souboje a přestřelky ve vozidlech, které bude možné vybavit zbraněmi.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty vychází 26. září na PC (Steam), PlayStation 5 a Xbox Serie X/S. Níže se můžete podívat také na nový rozhovor s Keanu Reevesem.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty láká v nových gameplay záběrech na město Dogtown
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama