Cyberpunk 2077 zřejmě získá největší patch za poslední čtyři měsíce
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 zřejmě získá největší patch za poslední čtyři měsíce

Cyberpunk 2077 zřejmě získá největší patch za poslední čtyři měsíce

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

16
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ten má údajně dorazit spolu s verzemi pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama

Už je to nějakou tu dobu, co se Cyberpunk 2077 dočkal posledního opravného patche. Konkrétně to bylo v září, kdy hra obdržela aktualizaci o verzi 1.31. Jak si ovšem fanoušci a uživatelé Redditu všimli, hra byla nedávno aktualizovaná na novou verzi, a v nejbližší době by se titul mohl dočkat nového patche, a to verze 1.5. Vývojáři tedy zcela vynechávají verzi 1.4, přičemž se údajně chystají nejnovější aktualizaci vydat společně s verzemi hry pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Studio CD Projekt Red se k budoucím plánům, včetně next-gen verze a patchů, vyjádřila už dříve. "Usilovně pracujeme na next-gen verzi Cyberpunku, jejíž vydání je naplánováno na první čtvrtletí roku 2022, společně s další velkou aktualizací pro všechny platformy," uvedl prezident CD Projekt Group Adam Kiciński v prohlášení z listopadu 2021. Spolu s nejnovějšími informacemi ohledně pathe 1.5 lze tedy předpokládat, že aktualizace dorazí společně s next-gen verzí hry.

Autoři Cyberpunku 2077 se k tomuto novému velkému patchi nevyjádřili. Jejich poslední vyjádření se týkalo údajného úniku informací, které mluvily o next-gen verzi, nových DLC, nebo přidání New Game Plus. Zástupci CD Projekt Red únik informací odmítli spolu se slovy, že přinejmenším část z nich je vymyšlená. Přitom některé aspekty byly vytaženy z dataminovaných souborů v samotné hře.

Fanoušci se zatím shodují, že nejlepší možný čas pro vydání nové aktualizace a next-gen verze Cyberpunku 2077 je únor. Avšak CDPR o svých budoucích plánech nic nesděluje a dřívější patche společnost vydala "potichu". Jistým způsobem tak celá situace připomíná vydání hry No Man Sky, kdy celé studio Hello Games pracovalo na opravách, zatímco informací se hráčům nedostávalo. Snad se předpovědi vyplní a nového patche včetně next-gen verze se skutečně dočkáme už v únoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama