Filmy/Seriály Cyberpunk 2077 Článek Cyberpunk míří do televize. Netflix zveřejnil ukázku seriálu

Cyberpunk míří do televize. Netflix zveřejnil ukázku seriálu

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

4

Vraťte se v září do pulsujícího Night City.

Reklama

Tepají hudba, zářivé barvy a pestré velkoměsto Night City patřily k tomu lepšímu, co před rokem a půl přinesla hra Cyberpunk: 2077. Letos v září nás čeká přídavek. Řeč není o DLC, ale anime seriálu Cyberpunk: Edgerunners, který vyjde na Netflixu.

Tahle streamovací platforma nyní zveřejnila teaser, který nám umožňuje alespoň trochu nahlédnout do toho, jak bude desetidílný seriál vypadat. Hudba, barvy i Night City jsou zpět.

Teaser se točí okolo chlapce z ulice jménem David, takzvaného street kida, což v samotné hře bylo jedno z příběhových pozadí, ze kterých jsme si vybírali při tvorbě postavy. Protože David už neví, jak dál, rozhodne se stát se nájemným žoldákem, který za peníze udělá jakoukoliv prácičku. Podobně jako V v Cyberpunk: 2077.

 

Za seriálem stojí kromě Netflixu i CD Projekt Red, tedy studio, které vytvořilo samotnou videohru. A taky japonské studio Trigger, které je podepsané pod anime Kill la Kill nebo Promare.

Režii seriálu má na starosti Hirojuki Imaiši (opět Kill la Kill nebo Promare). “Vždycky jsem miloval žánr kyberpunku, ale pokaždé mi přišlo složité vytvořit v rámci něj něco originálního,” řekl Imaiši během oznámení seriálu v roce 2020. “Proto jsem nadšený ze spolupráce s CD Projekt Red na tomto projektu. Nebude jednoduché potěšit jak fanoušky hry, tak anime, ale miluju výzvy.”

Za zmínku stojí ještě jméno skladatele, který naváže na skvělou hudbu původní hry. Je jím Akira Jamaoka, japonský skladatel podepsaný pod sérií Silent Hill.

Níže se můžete podívat ještě na jedno video, které Netflix zveřejnil - ukázku přibližující gang Maelstrom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama